Steve Ballmer'ın çalışanlarına son mektubu

CHIP Online
05-02-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Steve Ballmer, Microsoft çalışanlarına yazdığı son mesajda bakın neler dedi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ste ... -mektubu_45232.html

Resimlerle: Microsoft'tan 33 yazılım harikası

Microsoft'un yeni CEO olarak Satya Nadella'yı seçmesi, aynı zamanda 1980'de şirkete katılan ve 2000'den bu yana yöneticilik yapan Steve Ballmer'ın 34 sene sonra günlük görevlerinden ayrılması anlamına geliyor.


Ballmer, emeklilik planlarını ilk olarak geçtiğimiz sene Ağustos ayında açıklamıştı. Microsoft'un yeni bir CEO seçmesi ise yaklaşık 6 ay sürdü. Ballmer'ın Microsoft takım çalışanlarına gönderdiği son e-postada ise şu sözler yer aldı:


"Microsoft'un yeni CEO'su Satya Nadella'yı duyurduğumuz bu gün, inanılmaz derecede heyecan verici bir gün. Satya'nın müthiş bir CEO olacağından şüphem yok."


"Satya, kendini kanıtlamış bir lider. Güçlü teknik yeteneklere ve müthiş iş sezgilerine sahip. Piyasada olup biteni görme yetenekleri ve fırsatları değerlendirme yeteneklerine sahip. Satya'yla senelerce çalıştım ve bu yeteneklerini defalarca gördüm. Ancak Satya yalnız değil. Baş Liderlik Takımımız hiç olmadığı kadar güçlü ve bu grup, bizi ileriye taşıyacak."


Ballmer'ın CEO'luktan ayrıldıktan sonra yönetim kurulundaki koltuğunu da bırakacağı söylentileri ortada dolaşıyordu, ancak böyle bir gelişme yaşanmadı. Ballmer, Microsoft'un yaklaşık yüzde 4'lük hissesini elinde bulunduruyor ve bu hisseleri satmayı düşünmüyor.

Tüm Konu: Steve Ballmer'ın çalışanlarına son mektubu

Resimlerle: Microsoft'tan 33 yazılım harikası

Kaynak: www.chip.com.tr