Steve Jobs dönmek için sabırsızlanıyor!

CHIP Online
26-04-2011, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hastalığı nedeniyle Apple'dan uzak kalan Jobs'tan sevenlerine mesaj geldi: İşte patronun son durumu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/stev ... zlaniyor_26578.html

Resimlerle: Apple'ın "hasta patronu" Steve Jobs...

Apple'dan rahatsızlığından dolayı izne ayrılan Steve Jobs, tekrar tam zamanlı olarak şirketinin başına geçmek için sabırsızlanıyor. Steve Jobs'ın günlük işlerini devir alan Tim Cook, Jobs'ı belirli aralıklarla evinde ziyaret ettiklerini söylüyor; "Halen hasta izninde ancak belirli zamanlar arasında kendisini ziyaret ediyoruz. Büyük stratejik kararlarda rol oynamaya devam ediyor. Tekrar tam zamanlı olarak işin başına geçmek için sabırsızlandığını biliyorum."

Apple Ocak ayından bu yana Cook'un yönetimi altında da fena bir görüntü sergilemedi. Dün açıklanan ikinci çeyrek içerisindeki rakamlarla iPhone ve Mac satışlarının arttığı gözlendi. iPod satışlarında yüzde 17'lik bir düşüş olsa da asıl kötü görünen tablo iPad cephesinde. Ancak Cook bu konuya katılmıyor. iPad üretiminin şimdilik az olduğunu belirten Cook üretebildikleri her iPad 2'nin satıldığını üstüne basarak söylüyor.

Tüm konu: Steve Jobs dönmek için sabırsızlanıyor!

Resimlerle: Apple'ın "hasta patronu" Steve Jobs...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Steve Jobs'sız Apple yükselişini sürdürebilir mi?

cbilgen13
26-04-2011, 08:47   |  #2  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,442 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

apple'ın satış oranlarının yükselişinde CEO'larının çok fazla rol oynadığını sanmıyorum...steve olmuş cook olmuş fark etmez.. sonuçta piyasada marka yapmış bir ürün çıkalım caddeye elinde apple ürünü ile gezenlere soralım steve jobs kimdir diye 3'te 1'i bilmez... apple eğer bir yükselişteyse jobs olsada olmasada bu istikrarda devam eder apple meraklılarının sayısı her geçen gün artıyor çünkü ama eğer işine dönüş yaparsa şu flash olayını bir halletmesi lazım ben ipod touch kullanıyorum ve flash'ın eksikliği fazlasıyla hissediliyor...samsung'un apple ile baş edebilmesinin bence sebeplerinden biri apple ios'un eksiklerini android sayesinde kullanıcılarına sunması...