Steve Jobs, sonraki 2 iPhone'da rol oynadı!

CHIP Online
04-04-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Steve Jobs öleli çok oldu. Peki iPhone 5 ve hatta bir sonraki iPhone'da yaşadığını biliyor musunuz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ste ... l-oynadi_39555.html

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Steve Jobs'un ölümünün ardından Apple ürünlerinin orijinallini giderek kaybettiği söyleniyor. Ancak Jobs'un ardından iki iPhone'un daha Jobs'un denetimi altında tasarlanmış olabileceği anlaşıldı.

San Francisco yerel avukatı George Gascón, Apple'dan Michael Foulkes ile yaptığı bir saatlik görüşmede, sonraki iki iPhone'un tasarımının Jobs'un denetimi altında yapıldığını öğrendi. Dolayısıyla iPhone 5, Steve Jobs'un etkilediği son iPhone olmayabilir.

Gascón ve Foulkes'in görüşmede şehirdeki hırsızlık oranını nasıl düşürebileceklerini tartıştıkları söyleniyor. The Examiner'ın raporuna göre Gascón, teknoloji ve iletişim şirketlerinin peşinden koşarak çalınan akıllı cepleri ve tabletleri uzaktan devre dışı bırakmanın bir yolunu arıyor. Rapor, San Francisco'daki soygunların yarısında iPhone'ların yer aldığını söylüyor.

Gascón, yaptığı görüşmenin son derece verimsiz geçtiğini ve çalınan Apple ürünlerini geri getirmeyle ilgili kayda değer bir plan konuşmadıklarını iletiyor. Çoğunlukla Foulkes'in konuştuğunu söyleyen Gascón, Foulkes'in konudan konuya atladığını, neredeyse elle tutulur hiçbir şey söylemeden durmadan konuşmayı başardığını söyledi.

Tüm Konu: Steve Jobs, sonraki 2 iPhone'da rol oynadı!

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Kaynak: www.chip.com.tr