StorageCraft ile veri ve zaman kaybına son

CHIP Online
11-06-2008, 18:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni  bir imaj alma yazılım olan StorageCraft yepyeni seçenekler vaat ediyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Stor ... ybina-son_7284.html

Bir pazar günü ısrarla çalan bir telefonla uyanırsınız, arayan patronunuzdur ve kritik bir uygulamaya erişemediğini söyler ve hemen halletmenizi ister. Fakat sizin o gün için planlarınız vardır, arkadaşlarınızla pikniğe gideceksinizdir, her şey hazır fakat siz apar topar şirkete gitmek zorunda kalırsınız. Bir umutla şirkete gidersiniz önemli bir olay olmadığını umarak. Fakat şirkete ulaştığınızda sunucunun mavi ekranda olduğunu görürsünüz, tekrar başlatmaya çalışırsınız fakat sorunlu bir güncelleme tüm sistemi allak bullak etmiştir.

Piknik hayallerinizi çekmecenize koyar, sistemin geri dönmesinin ne kadar süreceğini hesaplamaya çalışırsınız. Fakat bir anda aklınıza her akşam aldığınız disk imajı gelir. Açar bakarsınız ki imaj düzgün olarak alınmıştır. 20 dk sonra çalışmaya başlamış olmaktan mutlu patronunuza bir güle güle atıp arkadaşlarınıza katılırsınız. Bu ve buna benzer olayların başınıza gelmesi hiçte ihtimal dışı değildir.  

Günümüzde yedek almanın ne kadar önemli ve kritik bir eylem olduğunu herkes bilmektedir. Fakat yine bilindiği gibi yedekten geri dönmek daha de kritik ve önemli bir konudur. Verinizin ne kadar kısa sürede tekrar çalışanların kullanımına sunulabileceği ise başarılı bir teknik bölüm veya başarısız bir teknik bölümün belirleyicisi olabilir.


Tüm konu: StorageCraft ile veri  ve zaman kaybına son


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yedeklemelerinizi imaj alma yazılımları ile mi yapıyorsunuz? Hangi yazılımı tercih ediyorsunuz?