Şubelerime hangi Persephone Voip Santral?

nightrider
31-01-2011, 17:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

Merhaba Chip Ailesi. Benim 5 şubeli bir işletme zincirim var. Müşteri ilişkileri ve iş takibi bizde çok önemli olduğu için santral konusunda çok hassasım. Voip Santralin avantajlarını öğrendikten sonra bir araştırma yaptım ve Persephone'nun kampanyalarını gözüme kestirdim. Yatırım yapmadan önce bu işten anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Sitede KOBİ'lere özel 2 ayrı kampanya var. Bir tanesi Persephone Uzak Santral Kampanyası. Sitede yazana göre santral başka bir yerdeki servera kuruluyor ve siz uzaktan bu server üzerinden hizmet alıyorsunuz. Bildiğimiz çoğu santral özellikleri var ama aradığım gelişmiş özellikleri bu santralde çok bulamadım. Fiyatı 79TL+KDV. Aylık ödeniyor ve kullandığınız kadar ödüyormuşuz. Diğer paketin adı Persephone Enterprise. Bu paketi doğrudan şubenize kuruyorlarmış ve aklınıza gelen bütün santral özellikleri var. Sesli yanıt, video arama, e-posta sesli mesaj, sınırsız konferans gibi. Buna 2.880TL+KDV fiyat verilmiş ve 12 ay taksit seçeneği var. Yani anladığım kadarıyla 12 ay ödeyip bu santrale tamamen sahip oluyoruz. Bir de Enterprise pakette 4 tane ip telefon hediye ve ses kaydı hizmeti tamamen ücretsiz, Uzak Santralde 1 ay ücretsiz ses kaydı ve 1 ip tlf hediye varmış. 

Ben Enterprise paketini uygun gördüm. Bu işten anlayan, daha önce voip santral kullanmış arkadaşlar birazda KOBİ gözüyle yardımcı olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Emin26
25-04-2019, 10:42   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Öncelikle merhabalar. Ben makine sanayi üzerine çalışan büyük bir fabrikanın genel müdürüyüm. Benim de siz gibi müşteri takibini kolaylıkla sağlayabileceğim bunu ip santral üzerinden yapabilen bir crm programına ihtiyacım vardı. 

Öncelikle CRM dediğiniz de sadece müşteri ilişkilerini yönetebilmekten ziyade müşterilerinizle yaptığınız görüşmelerin takibini hızlıca yapabileceğiniz, yaptığınız görüşmeleri ses kaydı olarak tutabileceğiniz, bir sonraki görüşmeniz de en son ne görüştüğünüzü kolayca görebileceğiniz bir sisteme ihtiyaç duyuyorsunuz. Ben birçok firma ile çalışıyorum ve bir süre sonra kimle ne görüşmüş arkadaşlar ve ne aşamada kalmışız takibinde zorlanmaya başlıyoruz. 

Bunun önüne geçebilmek için bir CRM denemeye karar vermiştik 6 ay önce. Bu program hem müşteri takibi yapabildiğimiz, hem stoklarımızı tutabildiğimiz hem de faturalandırma süreçlerini takip edebildiğimiz bir yazılım oldu. Ama bizim için en önemli kısım herşeyden ziyade bir CRM olması. 

Sizin için uygun olduğunu düşünüyorsanız ya da bunu okuyan arkadaşlar kendilerine uygun olduklarını düşünüyorlarsa verdiğim link üzerinden mutlaka incelesinler. Destek konusunda da yoğun bir ilgi ve destek ile karşılaştık. Yaklaşık 8 aydır bu programı kullanıyoruz oldukça memnunuz. www.evobulut.com

medmaster
27-04-2019, 23:50   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Size farklı çözümler önerebiliriz, hem voip hem de ip telefon tarafında https://protonbil.com/telefon-santralleri santral konusunda çözümlerimize burdan bakabilirsiniz.