Subliminal messages ve bilinçaltı..

arapsado1
01-09-2013, 09:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Birçok yerde..Subliminal mesajlar..İlluminati..Komplo teorileri..İçeri gel..Deccal..Gibi konulara rastlamışsınızdır.Bu konuda sizleri biraz aydınlatmak istiyorum..

Öncelikle nedir bu subliminal messages..Subliminal mesajlar ikiye ayrılır.Bunlardan ilki (ticari) amaçlı olanlar.Bundaki amaç ürünlerinin tüketilmesini arttırmaktır.

İkinci olarakta insanların bilinçaltına aşılanmak istenen,ve insanları ona göre yönlendiren (kukla misali) 25.kare tekniği ile yapılan yöntemlerdir.

İlk olarak bu işi ticari amaçla uygulayan firmalara göz atalım.


Burada ticari amaçlı bir subliminal mesaj var.Belki farketmemişsinizdir onun için...

Şimdi, gördüğünüz gibi marulların arasında bir para resmi var..Bu para 1 dolardır.Ve bunu koymaların amacı ise snackerin çok ucuz olduğunu vurgulamaktır.Ve buda bilinçaltımıza bu ürünü almanın bizim için karlı bir iş olucağını göstermektedir.


Bir diğer ticari amaç ile kullanılan 25. kare tekniğini göstereceğim..

Bu ise bir kargo şirketinin logosudur.Görüğünüz üzere E ile x arasında bir ok işareti bulunuyor.

Neden bir ok işareti?Tabikide çabukluğu,hızlı olmayı simgelediği için.Bir müşterinin kargo şirketinde arayacağı tek şeyde budur.

Bazılarınız E ile x yanyana gelmiş tesadüf olabilir diyebilir.Buyrun buda Fedexin arap versiyonu..

Şimdi gelelim insanlara aşılanmak istenen kötü amaçlı subliminal mesajlara..

Bir şampuan reklamı ile başlamak istiyorum(Palmolive)

Burada duş alan bir kadın resmi görüyoruz.Her şey normal..

Aslında hiçbirşey normal değildir.Arkadan uzanan kolu gördünüzmü?Kıllı mıllı bi kol var orada:)Evet bu bir erkek koludur ve burada (cinsellik) bilinçaltımıza aşılanmak istenmiştir..

İkinci bir örnek Türk reklamından..(Atlas Jet)

Terbiyesizler ya:))

Son bir örnek daha:

Buda Hyundai ix35 reklamıdır.Her şey normal..

Takii..Resmi sola doğru 180 derece çevirene kadar.

Bu tür subliminal mesajlar genellikle çizgi filmlerde çocuklara kötü alışkanlıklara neden olabilecek yönden aşılanmaktadır.Peki neden ağırlıklı olarak çocukların gözlerine sokulmalıdır bu meret.Çünkü cocukların bilinçleri daha tazedir ve bazı şeyleri yeni yeni kavramaktadır.Ebeveynler çocukları bilgilenme amaçlı bilgilendirici disney çizgi filmlerini izlettirirler ya hani.Orada çocuk bilgiden ziyade başka şeyleride bilinçaltına yerleştirir.Onun için yeni nesil gençleri bir kız görünce aklından ilk geçen şey..Bu kızı nasıl beceririm acaba bea..Gibisindendir.Yeni nesli evinizde bulunan küçük kutu sayesinde bizim dilimizde 'abaza' olarak yetiştiriyorlar.Bunları yapmalarının sebebi ise New World Order (Yeni Dünya Düzeni)'ne istedikleri gibi bir nesil yetiştirmektir.Aynı zamanda kısa bir bilgi daha vereceğim..Yeni çıkan filmlerde..Benim izlediklerim arasında insanlara eşcinselliği aşılamak istiyorlar.Örnek Ayı Teddy,Arkadaştan öte.Bunu filmde çok normal bir şeymiş gibi yorumluyorlar.Bunu yapmalarındaki amaç ise insanları eşcinsel hale getirip insan nüfusunun azaltılması.Çünkü Yeni Dünya Düzeni'ne şu anki dünya nüfusundan az bir oranla girmeyi planlıyorlar..

Evet arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Gerekirsede bununla ilgili birdaha konu açılmamasını istiyorum.Çünkü veledin biri gelip insanlara bunu ''Olum illuminati gerçekten dünyayı yönetiyor adamlar satanist.Kedi yiyorlar..İlerde bizide kesicekler yicekler vs.gibi yorumlar atıp insanların bu konudaki ciddiyetlerini kaybetmelerini sağlıyorlar.

İLLUMİNATİ İLE İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN İMZADAKİ ADRESE GÖZ ATABİLİRSİNİZ..İYİ FORUMLAR...