Sudan ucuza Amazon telefonu geliyor!

CHIP Online
17-03-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yıllardır dedikodusu yapılan ama bir türlü gerçek olmayan cep, sonunda geliyor. Hem de sudan ucuza!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sud ... -geliyor_45978.html

Resimlerle: En itici 30 cep telefonu!

Amazon'un uzun zamandır konuşulan ama bir türlü gerçeğe dönüşmeyen cep telefonu hakkında internete önemli bilgiler sızdı. İnternetin online ticaret devi Amazon'un yıllardır hayalini kurduğu telefonun 5 inç boyutunda olacağı ve Full HD özelliğine sahip olacağı iddia ediliyor. Telefonun fiyatı konusundaki yorumlar da ilginç. Amazon'un telefonunun, iPhone'un sadece "tek bir parçası" fiyatına satacağı konuşuluyor.


Söylentilerin kaynağını, Amazon'un telefonunu üretecek olan Avrupa'lı ve Çin ortaklarından sızan belgeler oluşturuyor. Sızan belgelere göre Amazon telefonu bu yıl içinde piyasaya çıkarıp ABD, Avrupa ve Çin'de satmaya başlayacak.


Söylentilere göre telefonda 13 MP kamera, Snapdragon 800 işlemci ve göz bebeği takip sistemi bulunacak. Bu özelliklerin yanında fiyatının ise 99 dolar olması bekleniyor. Bu da piyasadaki akıllı telefon fiyatlarıyla karşılaştırınca bir devrim olarak nitelendirilebilir. Elbette Amazon'un telefonun satışından değil, telefon kullanıcılarına daha sonra satacağı ürünler, uygulamalar, yazılımlar ve göstereceği reklamlar üzerinden kar beklentisi taşıdığı biliniyor.


Bakalım Amazon gerçekten 99 dolara gelişmiş bir akıllı telefon satmayı başarabilecek mi?

Tüm Konu: Sudan ucuza Amazon telefonu geliyor!

Resimlerle: En itici 30 cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr