Süper ince, çelik kaplamalı yedek şarj!

CHIP Online
22-04-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CasePower'in çok ince, çelik kaplamalı yedek şarj birimi, cihazlarınızın şarj sorununu çözebilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sup ... dek-sarj_46698.html

DataStar, CasePower'in çok ince, çelik kaplamalı yedek şarj birimini satışa sundu. CasePower A55 model yedek şarj birimi, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarda şarj bitmesi sorununa şık bir çözüm oluşturuyor.

Akıllı telefon ve tablet bilgisayarların özellikleri artıkça pillerinin ömrü kısalıyor. O nedenle şarj bitmesi, günümüzde kullanıcıların önemli bir sorunu. DataStar, şarj sorununa çözüm sağlayan yeni bir yedek şarj birimini satışa sundu. İsveçli üretici CasePower'ın A55 model yedek şarj birimi, süper ince yapısı ve çelik gövdesi ile dikkat çekiyor.

2500 mAh gücünde olan CasePower A55, iPhone'u tam olarak şarj edebiliyor. Diğer akıllı telefonları yaklaşık yüzde 80-100, tablet bilgisayarları ise yüzde 20-30 (1-2 saat) şarj edebilen ürün, kullanıcılara elektrik prizi bulana kadar cihazları kullanabilme özgürlüğü sağlıyor. Çok ince yapısı sayesinde cüzdanda, cepte her yere rahatlıkla taşınabilen ürün, çelik gövdesi sayesinde hem çok dayanıklı hem de şık bir çözüm oluşturuyor. Mikro USB'den şarj edilebilen tüm cihazlar ile uyumlu olan ürün, sadece 95 gram ağırlığında.


Tüm Konu: Süper ince, çelik kaplamalı yedek şarj!

Kaynak: www.chip.com.tr