Surface'de can sıkan 2 hata!

CHIP Online
12-11-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft bir yandan Surface satışlarına sevinirken, bir yandan da bu 2 can sıkan sorunla uğraşıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sur ... n-2-hata_36927.html

Resimlerle: Surface RT parça parça böyle üretildi

Microsoft'un uzun süre beklenen tableti Surface, sonunda piyasada. Ön siparişe açıldığı andan itibaren yok satan ürünün, öyle görünüyor ki hakkında çokça konuşulan güvenlik yamasından daha çok, fiziksel bir güncellemeye ihtiyacı var.


Microsoft Surface Forum'larında birçok kullanıcı tarafından, cihazın tam olarak manyetik bir şekilde Surface Touch klavyesi ile kenetlendiği noktada sorun bulunuyor. Yapılan iddialara göre birçok kullanıcı bu kenetlenme noktasında yırtılma ve deformasyon ile karşı karşıya kalmış durumda. Forum'larda "Belirttiğiniz gibi, benim de eşime aldığım Surface touch cover'da kısa sürede sıyrılmalar ve soyulmalar baş gösterdi. Microsoft store üzerinden değiştirdiğim ürün, aradan 24 saat geçmeden yine benzeri bir soyulma durumunu tekrarladı." şeklinde yazılan kullanıcı yorumlarınınsa ardı arkası kesilmiyor.


Kullanıcıların karşı karşıya kaldıkları tek sorun klavye ile sınırlı değil. Bazı kullanıcılar bir anda kapanan ses sorunu yaşıyor ve bu konu hakkındaki şikayetler giderek büyüyor. Bu ve benzeri sorunların paylaşıldığı forumlara el atan Microsoft ise, "Surface teknik destek hattıyla lütfen iletişime geçin, bu sayede sahip olduğunuz sorunlu klavyeyi kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Sorunun tam kaynağını araştırmaktayız." gibi bir cevap vermiş durumda.

Tüm Konu: Surface'de can sıkan 2 hata!

Resimlerle: Surface RT parça parça böyle üretildi

Kaynak: www.chip.com.tr