SurfEasy: Güvenli interneti cebinizde taşıyın

CHIP Online
07-09-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dışarıdan bakınca bir USB belleğe benzeyebilir ama o, aslında çok yetenekli bir web tarayıcı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sur ... -tasiyin_42432.html

Resimlerle: "En acayip" 40 USB oyuncağı!

İster e-posta göndermek olsun, ister sosyal ağlarda dolaşmak veya banka işlemleri yapmak, internette yaptığımız neredeyse her şey için belirli bir seviyede güvenliğe ihtiyacımız var. Peki herkese açık bilgisayarlarda bu hizmetleri hiç kullanmamalı mıyız?


İşte tam burada SurfEasy'nin Private Browser'ı devreye giriyor. Kredi kartı boyutundaki bu USB cihazı, PC'lerle ve Mac'lerle çalışıyor ve size VPN üzerinden bağlanan bir web tarayıcısı sunuyor. Dahası tarama bilgileriniz kartta saklandığından sekmelerinizi ve yer imlerinizi her zaman yanınızda taşımış oluyorsunuz.


69.99 dolara satılan SurfEasy, VPN hizmetiyle beraber geliyor ve bu hizmet için tekrarlayan herhangi bir abonelik ücreti bulunmuyor.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/201309031156462672.jpg" alt="" width="590" height="443" />


SurfEasy kartını tanıyalım


SurfEasy Private Browser, aslında kart şeklinde bir USB bellek çubuğu. Kutusuyla sigara paketine benzese de, kötü göründüğünü söyleyemeyiz. Kredi kartı boyutlarında olduğundan kartı cebinizde taşımanız çok kolay. Bununla birlikte kredi kartından biraz kalın olduğunu söylemeliyiz. USB belleği kartın üzerinden sürükleyerek çıkarabiliyorsunuz, böylece kartın metal bağlantı noktaları açığa çıkıyor.


Tüm Konu: SurfEasy: Güvenli interneti cebinizde taşıyın

Resimlerle: &quot;En acayip" 40 USB oyuncağı!

Kaynak: www.chip.com.tr