Sürükleyici oyun deneyimi ve sıradışı eğlence

CHIP Online
08-11-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HP'nin oyun fanatiklerine özel ürettiği güç ve performans ile donatılmış PC'si bakın neler sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sur ... -eglence_36854.html

Yüksek hızlı Intel işlemciler, iyi grafik kartları ve iyileştirilmiş yazılım H9 Phoenix'te bir araya geliyor. H9 Phoenix, kullanıcılara tüm favori oyunlarını, HD videoları ve dijital içerikleri için mükemmel performansı ve çarpıcı görüntüyü sunuyor.


Gerçekçi ses


H9 Phoenix'in HP Beats Audio teknolojisi sayesinde sevdiğiniz müzikleri tam da müzisyenlerin yaptığı şekilde dinleyebilirsiniz. Film ve oyunları adeta gerçek kılacak geniş ses kapasitesi, yüksek, düşük ve kristal berraklığındaki orta dereceli tüm sesleri duymaya olanak sağlıyor.


Güçlü, bir o kadar estetik...


Gösterişli grafik kartları ile gelecek güncelleştirmeleri karşılamaya yeterli derecede güçlü 600 W güç kaynağı ve 3 adede kadar standart sabit sürücüyü destekleyen H9 Phoenix'in genişletilebilir depolama kapasitesi sayesinde oyunlara hakim olmak mümkün.


Zarif bir estetik ile iç ve dış aydınlatmalara sahip bir dayanıklı kasasında muhafaza edilen H9 Phoenix, oyun oynarken keyif vermenin yanı sıra bulunduğu mekana da uyum sağlayacak, iyi bir bilgisayar olarak göze çarpıyor.

Tüm Konu: Sürükleyici oyun deneyimi ve sıradışı eğlence

Kaynak: www.chip.com.tr