.SWF Convert to .FLA ve Editleme Sorunu

bentek_im
09-02-2013, 19:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Çok net bir şekilde açıklamaya çalışacağım, lütfen sorunu anlamadım diyen zaten bir şey yazmasın.

Konu şu; ben bir tane XML FLASH tabanlı bir swf dosyasını düzenlemek istiyorum. Elimde olanlar, .SWF dosyası , XML dosyası.
Şimdi sothin decompiler programının tam sürümüyle, .SWF yi cover layıp .FLA uzantılı hale getiriyorum ve işte bu .FLA uzantılı dosyayla birlikte bir ton klasör, dosya, yazılım da klasörün içine atıyor. Sonra bunu adobe flash cs5 de düzenliyorum ve bir dizi hata ortaya çıkıyor. Sorunun benim yaptığım editlemeler sonucu ortaya çıktığını düşünerek, hiç bir dosyasına dokunmadan ve tekrar editlemeden .FLA dosyasını export ediyim istedim tekrar SWF ye çeviriyim. Fakat aynı hatalar tekrar ortaya çıktı. Bu durumda decompiler ın tam olarak .SWF dosyasını çevirmediğini düşünüyorum fakat yoluma devam edebilmem için bu durumdan emin olmam lazım. Ayrıca bu XML FLASH konusunda denemeyi olan bir arkadaşla bir kaç sorunum daha var, onları da konuşmak isterim. Teşekkür ediyorum, okumak için gösterdiğiniz dirence...