System Upgrade Utilities 2010 (English Version) [21.04.2010]

CHIP Online
21-04-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 7 işletim sistemine geçişi en kolay işletim sistemi geçişiniz yapın!Windows XP ve Vista'dan Windows 7'ye geçişte Paragon System Upgrade Utilities 2010. sayesinde rahat edin. En son teknoloji ile eski sisteminizi yenisine kolayca taşıyın ve daha fazlasını yapın...Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Windows 7 işletim sistemine geçişi en kolay işletim sistemi geçişiniz yapın!Windows XP ve Vista'dan Windows 7'ye geçişte Paragon System Upgrade Utilities 2010. sayesinde rahat edin. En son teknoloji ile eski sisteminizi yenisine kolayca taşıyın ve daha fazlasını yapın...Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumSystem Upgrade Utilities kullanıcılara çok rahat bir geçiş sağlar. Windows XP ve Vista'da alıştığınız ayarları ve uygulamaları Windows 7'ye taşımanız mümkün olurç Windows 7'nin istediğiniz işletim sistemi olup olmadığını test etmenize imkan tanır.Önemli özellikler:Birden fazla işletim sistemi kurabilir Windows sürümleri arasında kolay geçiş yapabilirsiniz.
Paragon Boot Manager ile geçiş çok kolaydır.
P2V Migration/Restore özelliği sayesinde verilerinizi sanal ortama aktarıp kurtarabilirsiniz. Aynı anda Windows XP Vista ve 7 kullanabilirsiniz.
P2P Adjust özelliği ile farklı donanıma işletim sisteminizi aktarırsınız.
Sisteminizi yedekleyip geri getirebilirsiniz.
64 Bit işletim sistemi kullanıcıları buradan indirebilirler(Dosya boyutu: 124 MB).Teknik destek:Giveaway süresince http://twitter.com/paragonsoftware adresnden teknik destek alabilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: System Upgrade Utilities 2010 (English Version)