Tablet Bilgisayar Arızası Durumunda Ne Yapılmalı?

Erpa İletişim
29-04-2014, 10:25   |  #1  
Erpa İletişim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Tablet Bilgisayarınız düzgün çalışmıyorsa moralinizi hemen bozmayın. Öncelikle aşağıda belirtilen maddeleri tek tek inceleyip uygulamanız önemlidir. Cihazınız yine sorun veya hata veriyorsa bu durumda cihazınızı teknik servise götürmelisiniz.

§  Tabletinize Google Store'dan herhangi bir program veya veri yüklediyseniz son yüklenenden başlayarak yüklediklerinizi silin. Her silme işleminden sonra cihazınızın durumunu kontrol edin.

§  Tablet bilgisayarınızın pilini çıkarıp en az 5 sn bekleyin sonra tekrar takıp tabletinizi açın. Sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

§  Diğer bir seçenek olarak cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Bu işlem cihazınızı tamamen sıfırlayacağı için gerekli bilgileri yedeklemenizi öneririz.

§  Kullandığınız hafıza kartı uyumsuz, yüksek boyutta veya arızalı olabilir. Bu ihtimali de herhangi bir sorun yaşadığınızda gözden geçirmeniz özellikle önerilir

§  Anakart veya ses kartı arızalarında ise tableti hemen teknik servise götürmelisiniz.

Yukarıdaki tüm maddeleri uyguladığınız halde yine tablet bilgisayarınızdaki arıza devam ediyorsa cihazınızı garantili, kurumsal hizmet veren teknik servise götürmelisiniz.

Erpa gelişmiş teknik servis laboratuarı, deneyimli personeli ve garantili hizmeti ile bu anlamda tercih edebileceğiniz teknik servis hizmet sağlayıcısıdır.

Teknik Servis hizmeti için Erpa 'ya ulaşabilirsiniz :

http://www.erpamonitor.com

Son Düzenleme: Erpa İletişim ~ 29 Nisan 2014 10:26