Tablet dünyasında Windows Fırtınası

CHIP Online
07-05-2014, 13:55   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows'lu tabletleri tartıştığımız canlı yayını kaçırdıysanız üzülmeyin. Yayının tekrarı içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tab ... irtinasi_46967.html

Windows Tabletlerin masaya yatırılacağı CHIP TechTalk canlı yayını 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 13.00'da CHIP Online'da gerçekleşti. Canlı yayınımızın tekrarını aşağıda izleyebilirsiniz:


<iframe src="http://new.livestream.com/accounts/7529074/events/2975682/videos/50224444/player?width=480&height=252&autoPlay=true&mute=true" frameborder="0"></iframe>


Canlı yayınımız sonunda bize ilk e-posta gönderen Hünkar Tunçbilek ödülümüzü kazanan izleyicimiz oldu!


Apple ile başlayan, arkasından Samsung ve benzeri firmaların Android kervanını harekete geçirmesiyle küllerinden doğan tablet kavramı şimdi Microsoft'un sağlı sollu atakları ile yepyeni bir düzeye taşınıyor. Kullanıcıların en çok şikayet ettiği, "tabletler iyi ama bunlarla iş yapılamıyor ki" cümlesinin bir daha duyulmaması için kolları sıvayan Microsoft dokunmatik kavramının etrafına inşa ettiği Windows 8 ve sonrası işletim sistemleri ve Surface öncülüğünde başlattığı Windows'lu tabletler hareketiyle geçtiğimiz yıl epey ses getirdi.


O zamandan bu zamana köprünün altından çok sular aktı. Donanım firmalarının yepyeni ve birbirinden yaratıcı modelleri ile sökün etmesinin ardından artık Windows'lu tabletler üzerinden konuşulmaya ve tartışılmaya değer bir noktaya geldiler.


İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk Canlı Yayınlarında bu hafta sizlere Dell'in Türkiye'deki merkezinden seslendik! Özellikle iş dünyasına yönelik Windows'lu tabletler konusunda öncü firmalardan Dell'in Kurumsal Ürünler Pazarlama Müdürü Burak Ereren Windows'lu tablet kavramını bizler için değerlendirdi, Windows ve tablet ikilisinin nasıl çalıştığı, kullanıcılardan ne tür tepkiler aldığı konusunda bilmek istediğimiz her şeyi anlattı. Canlı yayın boyunca Windows ve Tabletler konusundaki tüm sorularınızı da mümkün olduğunca cevapladık..


Eğer canlı yayınımızı kaçırdıysanız üzülmeyin; tüm yayını tekrar izleme şansına sahipsiniz. Yapmanız gereken, sadece buraya tıklamak...


 

 


Tüm Konu: Tablet dünyasında Windows Fırtınası

Kaynak: www.chip.com.tr