Tablette Cd dosyalarını (CDFS) Çalıştırma.

derbent
15-09-2013, 12:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Tablette CD dosylarını (CDFS) nasıl çalıştırabiliriz. DVD içinde konu anlatımlı ,test soru çözümleri olan dvd yada Cd ler bilgisayarlarda çalışıyor. Ancak tablete CD takmak mümkün olmadığından bunları kopyalayıp tablete attığımızda CD içindeki başlangıç exe. sini başlatılamıyor. konu yada test çözüm videolarıda zaten tek başına PC de bile çalışmıyor. Cd içindeki başlangıçexe. den başlatıp program üzerinden ulaşılabiliyor.

resimdeki cd içindeki videolar sadece körfez exe. üzrinden başlatılınca konu ve testleri gösteren sayfa açılıp oradaki katalog üzerinden ulaşılabiliyor. 1 adlı dosya içindeki videolarda tek başına PC de de tablette de çalışmıyor. Tablette körfez.exe hiç açılmıyor. bu şekilde zaten görünmüyor. körfez.exe diye yazı şeklinde çıkıyor ve başlatılamıyor. 

Bu cd içindeki videoları tablette nasıl çalıştırabiliriz?

Sistem Bilgilerim
murat5038
15-09-2013, 14:12   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

1 dosyası içinde video dosyaları hangi formatta. Eğer bilinen medya formatında ise tabletin uyumlu formatına dönüştürüp manuel olarak izleyebilirsin. Exe açamazsın tablette (Windows işletim sistemi değilse) Autorun haliyle yine açamaz exeyi açamadığı için.