Tarayıcı Tabanlı Oyun e-Sim

Berknt40
13-01-2017, 20:38   |  #1  
Berknt40 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Öncelikle Oyun Linkini Atıyorum (Bu link referans linkidir daha fazla altın kazanmak için burdan kayıt olunuz.  Sade link en altta.) http://ethnica.e-sim.org/lan.1629

e-Sim ekonomi, savaş, politika gibi alanlarda boy gösterebileceğiniz bir oyundur. İlk başlarda size çok karmaşık gelebilir ancak alıştıkça seveceksiniz. Çoğu Türk vatandaşı gibi siyasete olan aşırı ilgilinizi-sevginizi gerçek hayattan bağımsız olarak dökebileceğiniz, yaş seviyesi oldukça yüksek olan bir oyundur.

Politika =} Her ay yapılan seçimlerle milletvekili, başkan ve parti başkanı olabilirsiniz. Tabi ki bunlar için tecrübe gerekiyor.
Oyunda resmi olarak olmasada, her başkana yardımcı olmak için kurulan bakanlıklar vardır. Mili Eğitim, Milli Savunma,Ekonomi gibi bakanlıklarda ülkeye katkı sağlayabilirsiniz.

Ekonomi =} Şirket açabilir, al-sat yapabilir hatta kendinizi aşıp anonim şirket bile kurabilirsiniz. Bunların hepsi sizin elinizde.

Savaş =} Oyunun en önemli 3 konusundan biridir ama counter gibi gerçek savaş yok :D Savaş elinizin hızına göre şekilleniyor desek yeri. Ekipman dizmek ve politika savaş için savaş anında bile önemlidir.

Oyunu Anlamak İçin Ne Yapmalı?

1) Bana pm atarak ulaşabilirsiniz.
2) Zamanında yazdığım eğitim makalelerine burada ulaşabilirsiniz =} e-sim - Free MMOG browser game
IRC NEDİR?
IRC  oyunun ta kendisidir desek yeri! Oyunun asıl oynandığı yer sohbetlerdir çünkü bu oyun siyaset ile zevkli :) Savaş dediğiniz t1'de olup biten bir şey :)

Oyunla İlgili Sorularınız İçin Mesaj Atabilirsiniz =} e-sim - Citizen Berknt40
Sohbet Etmek İçin Kanalıma Beklerim =} #eth.ayyıldız


Refsiz Link =} e-sim - Free MMOG browser game