Tasarımı yenilenen iTunes 11 ortaya çıkıyor

CHIP Online
15-09-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın popüler yazılımı iTunes, iOS 6 ile beraber yenileniyor ve bu yeniliklerle geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tas ... -cikiyor_35921.html

Resimlerle: Apple servetini harcayabileceği 8 şey!

Apple, Çarşamba günü &lt;span style="text-decoration: underline;">iPhone 5</span>'i tanıttığı etkinlikete iTunes'un yeni sürümünü de gösterdi. iTunes, Windows ve Mac OS X PC'leri için yeni bir tasarımla geliyor.


Apple'ın web sitesine göre iTunes 11'in yeni tasarımı, ses ve video koleksiyonunuzdan daha fazla içerik gösterebiliyor. Yenilenen görünüm ile müzik albümleri hakkında genişletilmiş görünümde daha fazla bilgi gösteriliyor. Apple, yeniliği şöyle açıklıyor: "Bunun anlamı, bir albümdeki tüm şarkıları görerek Play'e basabileceğiniz ve kitaplığınıza dönmeden dolaşmaya devam edebileceğiniz. Store önerilerinde ise denemek isteyebileceğiniz benzer albümleri de göreceksiniz."


iTunes'daki yeni mini-player ise kullanıcılara son dinledikleri şarkılara veya izledikleri videolara hızlı bir erişim sağlayan History özelliğine sahip.


iOS 6 güncellemesinin bir parçası olan yenilenmiş iTunes 11'in masaüstü istemcilerinin Ekim ayına dek çıkması beklenmiyor. Bununla birlikte Mac ve 32-bit'lik iTunes'un 10.7 sürümmü şu an indirmeye hazır görünüyor.

Tüm Konu: Tasarımı yenilenen iTunes 11 ortaya çıkıyor

Resimlerle: Apple servetini harcayabileceği 8 şey!

Kaynak: www.chip.com.tr