Tasarımı yenilenmiş bir iPad mi geliyor?

CHIP Online
22-02-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İki yeni iPad'den sonra "çok daha yeni bir iPad" görmeye hazır mısınız?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tas ... -geliyor_38741.html

Resimlerle: TEST: En iyi iPad alternatifleri

Teknoloji dünyasındaki dedikoduların büyük bir kısmı Apple ile ilgili. Apple ile ilgili dedikodular ise bu günlerde farklı iPhone modellerinden iPad'e doğru yön değiştirdi. Son raporlara ve söylentilere göre Apple, iki ay sonra karşımıza tasarımı yenilenmiş bir iPad'le çıkacak.


Söylentilere göre Apple, tasarımını yenilediği yeni iPad'inde iPad mini'yi örnek alacak. Araştırma firması Piper Jaffray'e göre Apple, bu iPad'i kendi düzenleyeceği bir etkinlikte Nisan ayında tanıtacak.


Piper Jaffray analisti Gene Munster, Apple'ın genellikle Mart ve Nisan aylarında yeni bir ürün tanıttığını söylüyor. "Son iki senedir ilkbahar ayları, iPad'lere ayrılmıştı." Munster'in iPad'in yenileneceğini düşünmesinin nedeni, iPad mini Ekim ayında çıkarken iPad 4'ün küçük yenilikler sunmasıydı.


Munster, iPad mini'nin de yeni, Retina ekranlı bir sürümünün çıkabileceğini, ancak bunun Nisan ayında değil, yılın ilerleyen aylarında olacağını düşünüyor. Munster'a göre Nisan ayında yenilenmiş bir Apple TV medya kutusuyla da karşılaşmamız olası.

Tüm Konu: Tasarımı yenilenmiş bir iPad mi geliyor?

Resimlerle: TEST: En iyi iPad alternatifleri

Kaynak: www.chip.com.tr