Taşınabilir şarj cihazında önemli fırsat!

CHIP Online
02-05-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Henüz satışa sunulan taşınabilir şarj cihazı Next Power Rock III, açılış fiyatıyla ilginizi çekecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tas ... i-firsat_46912.html

Next&NextStar güvencesiyle sadece www.nextpower.com.tr üzerinden satışa sunulan Next Power Rock III yeni nesil taşınabilir şarj cihazı, teknoloji ve modernizmi bir arada sunuyor. 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli özel çıkış fiyatıyla enerjiniz  tükenmeyecek.


Next&NextStar tarafından açılan www.nextpower.com.tr web sitesinden satışa sunulan Next Power Rock III taşınabilir şarj cihazları, 31 Mayıs tarihine kadar geçerli 89 TL'lik özel açılış fiyatıyla da dikkat çekiyor.


Alman tasarım ürünü Next Power Rock III


Alman tasarımcı Master Jonas tarafından dizayn edilen Next Power Rock III taşınabilir şarj cihazlarında estetik ve işlevsellik bir arada bulunuyor. Tarzınıza ve kişiliğinize uyum sağlayacak renk seçenekleriyle fark yaratan Rock III'ün fuşya rengi enerji ve değişimi, beyaz rengi sadelik ve zarafeti, siyah rengi ise şıklık ve asaleti simgeliyor.


Tasarımda altın oran


Estetik ve tasarımın çok ötesinde, yenilikçi ve akılcı bir harici batarya olan Next Power Rock III, ruhundaki altın oran, kusursuz şekli ve dokunuşta sağladığı his ile dikkatleri üzerine toplayacak.


İnsana ve doğaya saygılı teknoloji


Rock III'ün üretiminde kullanılan Almanya'dan ithal yüksek kaliteli ABS+PVC malzeme, cihaz üzerinde yapılan 100 bini aşkın düşme testi sonucu sağlamlığını tescilliyor. Hangi model telefon kullanırsanız kullanın, tüm telefonlarla uyum içerisinde çalışmak için üretilen Rock III, akım koruma teknolojisi sayesinde telefonunuz için en uygun şarj ortamını kendisi ayarlıyor. Toza karşı geliştirilen özel teknolojisi sayesinde kendi kendini koruyan Next Power Rock III ayrıca tam bir doğa dostu. Zehirli madde içermeyen malzemesi ile geri dönüşümde doğaya zarar vermeyen cihaz boyama teknolojisi ile de sizi ve cildinizi koruyor.


Next Power Rock III teknolojik özellikler:


Batarya: Lithium-ion polymer


Kapasite: 6000 mAh


Boyut: 100*75*16 mm


Giriş akımı: 1000 mAh


Giriş voltajı: 5.0V +/- 0.25V


Çıkış akımı: 1200 mAh


Çıkış voltajı: 2100 mAh (hızlı şarj)

Tüm Konu: Taşınabilir şarj cihazında önemli fırsat!

Kaynak: www.chip.com.tr