TeamSpeakEvi TeamSpeak 3 Hizmetleri

TeamSpeakEvi
27-12-2015, 19:34   |  #1  
TeamSpeakEvi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Merhabalar 2014 yılında çıktığımız voice server hizmet sağlama yoluna şuan için sadece teamspeak ile devam etmekteyiz, ileride diğer ses sunucularının da(Ventrillo vs) hizmetini vermeyi düşünüyoruz.
Bilindiği üzere önüne gelen teamspeak ya da voice server satışlarını yapmaya çalışıyorlar bu durum işini hakkıyla yapanların önüne geçiyor, bizi lütfen bu insanlarla kıyaslamayın her ne kadar da piyasada yeni olsak'ta bir o kadar da ciddiyiz.Bu durumu da zaman gösterecektir.
Not:Alan adımızı whois sorgulaması yapacaklara hitaben; mevcut domain 2015 yılında temin edilmiştir yani isim değişikliğine gidilmiştir.
Misyonumuz:
2014 Yılının Ağustos ayında açılışımızı yaptık.Uzman teknik destek ekibimiz ile teamspeak 3 konusunda bütün sorunlarınızı çözebileceğimize inanıyoruz.Biz teamspeak kullanıcılarına mümkün olduğu kadar cüz-i fiyatlarla teamspeak 3 sunucusu hizmeti sağlamayı ve sorunsuz bir hizmet almalarını hedefliyoruz.Bizler bunun için çalışıyoruz.
Vizyonumuz:
Türkiye de teamspeak konusunda akla gelinecek bir hizmet sağlayıcısı olmayı hedefliyoruz.Yukarıda da belirtiğimiz gibi bizler herkesin kaliteli ve sorunsuz bir teamspeak hizmeti almasını istiyoruz, bu durum da 'biz neden varız' sorusuna umarım cevap veriyordur.

Web Sitemiz: http://www.teamspeakevi.com
Mail Adresimiz: info.teamspeakevigmail.com
[email]info@teamspeakevi.com[/email]