tek başına çalıştıramıyor???

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
small_ticket
14-02-2004, 12:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
167 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

ben arkadaşımın bilgisayarına kendi harddiskimi ikinci harddisk olarak bağladığımız zaman bilgisayar harddiski görüyor ve biz onu kullanabiliyoruz ama tek başına bilgisayara bağladığımız zaman açılışta bize eski ayarlarınızı yükleyin diyo ve o ekrandan sonra bilgisayar açılmıyo tekrar baştan başlıyor. acaba sorun harddiskte mi? yoksa benim harddiskin içindeki windowsta mı bir sorun var?

hasanyasin
14-02-2004, 13:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,100 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eski ayarlarınızı yükleyin diye ne zaman soruyor? BIOS diskleri sıralarken, harddiskiniz orda görünüyor mu?

Harddiskte bir sorun olsa, başka bilgisayarda da çalışmaz. Ya jumper ve kabloları yanlış takıyorsunuz, ya da işletim sisteminde hata var.

İşletim sistemin ya da hangi işletim sistemlerin olduğunu açıklar ve o hata mesajını tam olarak belirtirsen, yardımcı olmaya çalışan herkes için iyi olur...

small_ticket
14-02-2004, 13:28   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
167 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

bıos harddisk i görüyor ondan sonra bu hata mesajı çıkyor jumper ayarlarının doğruluğundan eminiz kabloyu da arkadaşınkinden çıkarttığımız gibi aynen takıyoruz yani orda da yanlışlık olması çok zor. hata mesajı 1 sayfa şu anda hepsini hatırlamıorum ama yeni donanımla ilgili sorunlarınız var o yüzden windows u başlatamıyoruz dio ondan sonra işte eski iyi ayarlarına dön die bir seçenek var windows u normal başlat die bi seçenek var onun yanında safe mode da açılması için seçenekler var ama hangisini seçersek sçelim bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyo?????????

hasanyasin
14-02-2004, 14:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,100 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sorununuz işletim sisteminden kaynaklanıyor. En iyisi yeni baştan kurmak. Eğer içinde değerli dosyaların yoksa, kur bir XP kurtul. Eğer kurtarman gereken şeyler varsa, o zaman işletim sisteminin ne olduğu konusundaki sorumu yanıtlayarak başlayabilirsin. Gülümseme Bir de eğer win98 değilse, sürücülerin NTFS mi, FAT32 mi? Kaç harddisk bölümü var? Biraz bilgi istiyorum yani...