Telefonlar için kablosuz şarj standı!

CHIP Online
17-03-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Adata, telefonları kablosuz olarak şarj eden, özel bir tasarıma sahip şarj standını ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tel ... j-standi_46018.html

ADATA, telefonları kablosuz olarak şarj eden, çok özel bir tasarıma sahip şarj standını tanıttı. ADATA Elite CE700 kablosuz şarj standı, yatay ya da dik kullanılabiliyor.
Şık ve kaliteli depolama birimleriyle dikkat çeken dünyanın önde gelen üreticilerinden ADATA, bu defa farklı bir ürünü satışa sundu. Kablo gerekmeden telefonları şarj edebilen ADATA Elite CE700, ince yapısı, yatay ve dikey kullanılabilen özel tasarımı ile çarpıcı bir ürün.


Kablosuz Güç Konsorsiyumu'nun (WPC) Qi standardına uygun olan ürün, şarj için kablo sorununu ortadan kaldırıyor. Qi destekli tüm telefonları şarj edebilen ADATA Elite CE700, kullanıcılara önemli bir rahatlık sağlıyor.


Son teknoloji ve Qi şartnamesine uygun olan ADATA CE700 ile şarj işlemi çok basit. Telefonun şarj alıcı bölgesini (Rx), ADATA CE700'ün şarj bölgesi (Tx) ile hizalayarak standa yerleştirerek şarj başlatılıyor. Ürünün özel tasarımı sayesinde yatay ya da dikey olarak şarj yapılabiliyor. Bu sayede farklı boyutlarda olan telefonlarda şarj sorun olmuyor. Telefonun boyutuna göre stand ayarlanabiliyor. Böylece ürünün şarj edebildiği model sayısı da sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda dik olarak şarj edilirken telefonun tüm özellikleri de kullanılabiliyor.


Şık tasarım, rahat kullanım, hızlı şarj...


ADATA Elite CE700 kablosuz şarj standı, ergonomik, kavisli kenar tasarımı ve kullanılan özel malzemeler ile hem rahat hem de şık bir ürün. Alüminyum arka panel hem göze hitap ediyor, hem de hoş bir dokunuş sağlıyor. Şarj pedi üzerinde ise telefonun kaymasını engelleyen özel kauçuk dokulu kaydırmaz bir malzeme yer alıyor. Ayrıca ince, kompakt gövdesiyle de rakiplerinden ayrışıyor.


Telefonları USB üzerinden PC/notebook bilgisayarlardan kablolu şarj etmeye oranla çok daha hızlı şarj edebilen ADATA Elite CE700, üzerindeki LED göstergesi sayesinde kablosuz şarj durumunu izlemeye de olanak sağlıyor.


Tüm Konu: Telefonlar için kablosuz şarj standı!

Kaynak: www.chip.com.tr

hamza123
18-03-2014, 11:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
991 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

sanırım samsung da vardı benzer ürün geçen bi arkadaşda gördüm