Temiz Facebook için en iyi araçlar!

CHIP Online
23-08-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'da biriken sıkıcı içeriği temizlemekte kullanabileceğiniz araçları sizler için derledik...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/te ... -araclar_39397.html

Resimlerle: Temiz Facebook için en iyi araçlar!

Facebook hesaplarımız zaman içinde istenmeyen pek çok şeyle dolup taşıyor: Lüzumsuz yığınla haber; aşırı yüklenmiş zaman tüneli ve sürekli büyüyüp duran sohbet çubuğu... Bütün bunları sayfanızda tutmak zorunda değilsiniz. Sizler için bir araya getirdiğimiz ücretsiz araçlar Facebook hesabınızı istenmeyen her şeyden temizlemenizi sağlayacak.


Siz de yığınla Facebook kullanıcısının yaptığı gibi istemeden de olsa çok fazla uygulama ve hizmete kişisel bilgilerinize erişim hakkı vermiş olabilirsiniz. "Beğen" tuşuna gerekenden fazla tıklamış ya da aslında istemediğiniz halde birileriyle bağlantı kurmuş olabilirsiniz. Neyse ki bütün bu izleri silmenizi sağlayacak pek çok ücretsiz araç bulunuyor.


MyPermissions isimli web aracı, tek bir ekrandan aklınıza gelebilecek tüm sosyal ağ ve internet uygulamasının kişisel gizlilik ayarlarını kontrol etmenizi sağlıyor. FaceWash ise, tüm paylaşımlarınızı, yorumlarınızı, etiketlendiğiniz fotoğrafları tarıyor ve utanç verici bir şey keşfettiğinde sizi uyarıyor. TimelineRemove zaman tünelini ortadan kaldırıyor, SocialReviver eski chat çubuğunu geri getiriyor. Eğer bu araçlar yetersiz kalırsa, SocialFixer'ı kullanarak tüm Facebook'u kendi istekleriniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Galerimizde, bu araçları ve çok daha fazlasını bulacaksınız. Tıklayın...</span>

Tüm Konu: Temiz Facebook için en iyi araçlar!

Resimlerle: Temiz Facebook için en iyi araçlar!

Kaynak: www.chip.com.tr