Tesisat adına herşey

ayazalialeko
23-07-2015, 14:43   |  #1  
ayazalialeko avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Su tesisatçısı ve sıhhi tesisatçı adına herşeyi bu başlık altında sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam arkadaşlar. Başlıca bilinen genel sorunlar su kaçağı bulma, tıkanıklık açma, tıkalı pimaş açma yıkama, petek temizleme, kayıp logar bulma ve aklınıza gelebilecek tüm tesisat kategorisi içerisindeki sorularınıza elimden geldiği kadar kısa süre içerisinde cevaplamaya çalışıcam. 

2011 yılından beri firmamız dahilinde ; su kaçağı tespiti, kameralı su kaçağı bulma,
lavabo tıkanıklık açma, kırmadan dökmeden tesisat onarımı, petek temizleme, pimaş açma,
logar yeri bulma, su tesisatı ve sıhhi tesisata dayalı her konuda hizmet vermekteyiz.
        Çağımızın teknolojilerinden tamamen yararlanarak, sizlere tesisat adına her dalda
en iyi hizmet sözü vermekteyiz. İstanbul'un öncü kuruluşlarından bir tanesi olan firmamız www.su-kacagi.gen.tr
7/24 en kaliteli hizmeti verip, sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak sizlerin değerli zamanlarından ve
paralarınızdan kazançlar sağlamanıza olanak sağlar.
Buradan Esenyurt su kaçağı tespiti konusu görüntüleyebilirsiniz. Esenyurt tuvalet tıkanıklığı

webhizmetleri
09-06-2016, 10:48   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Su Kaçağı Tespitiartık kabus değil. Aynı gün servis anlayışıyla sizlere hizmet veren Sağlam Tesisat su kaçağı tespiti konusunda uzman personellere sahiptir.
  
Artık sorun olmaktan çıkıyor. Su kaçağı tespitikonusunda uzman kişilerce yapılmalıdır. Onarımı kadar tespitide tecrübe isteyen bir konudur. Su kaçağı tespitine 2003 yılında başlayan firmamız 1992
yılından bu yana sıhhi tesisat sektöründe faaliyet göstermektedir.
   
Su kaçağı genelde komşularınız tarafından duvarda oluşan kabarma, dökülme, ıslaklık gibi durumlarla fark edilir. Genelde komşular arasında büyük sorunlara yol açan su kaçağı aslında son sahibi olduğumuz ekipmanla çok kolay tespit edilmekte ve onarılmaktadır. Su Kaçağı Tespiti ve Onarımı için bize ulaşmanız yeterlidir. Alman teknolojisine sahip su kaçağı tespit cihazlarımız sayessinde anında su kaçağını tespit edip onarıyoruz.
  
Su kaçağı konusunda verdiğimiz hizmetler dışındaki hizmetlerimize web sitemizdende ulaşabilirsiniz. Sıhhi tesisat sektörünün lider firması Sağlam Tesisat bir çok hizmeti tam olarak alabileceğiniz bir
tesisatçıdır. Onarımını yaptığımız işler 1 yıl güvencemiz altındadır. Sizde aynı gün konusunda uzmanlardan garantili hizmet almak için bize ulaşabilirsiniz.
  
Can sıkan ev onarımlarının en önemlisi olan su kaçakları, başımızı ağrıtır ve oluştuğu zaman ne yapacağımızı bilemez duruma geliriz. su kaçağı olan yerlerde ıslaklık ve zaman içinde de su
damlaları oluşur ve tepemize bile akacak boyutlara gelebilirler. Pis su giderlerinden oluşan su kaçağı daha büyük sıkıntılara neden olur zira bulundukları yerde renk kirliliğine ve kötü kokulara sebebiyet verebilirler. Neden olursa olsun su kaçağı sorun olmaya devam eden bir unsur olarak karşımızda durmaktadır. Hemen bir çare bulunmazsa, işler daha içinden çıkılmaz bir hale dönüşür ve başımıza bir de boya yapma problemi açılır.
  
Su kaçağının var olduğunu anlar anlamaz, hemen güvendiğimiz ve işini iyi yaptığına inandığımız bir tesisat firmasını aramalı ve onların yardımlarını almalıyız. Su kaçağı bulma, korkulu rüya olmaktan artık çıkmış ve basit bir işlem olmaya başlamıştır, zira yeni tesisat firmaları, kaçağı bulmak için bilgisayarlardan yardım almakta ve kaçak yerini hemen tespit edebilmektedirler. Evlerin hiçbir yerinde kırılma ve yıkım yaşanmamakta ve tamirat işleri en kısa zamanda çözülmektedir.
  
Yeni teknoloji harikası olan bu bilgisayarlı cihazlar, su kaçağı tespiti için geliştirilmişler ve net olarak bunu bulabilecek şekilde dizayn edilmişlerdir. Kaçak yeri bulunduktan sonra da, hemen dökülen kimyasal
maddeler, su sızıntısının olduğu yeri tıkayarak kapatmakta ve böylece soruna kökten çare getirilmektedir.

Mehmetgüngör
12-01-2021, 07:30   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2019

Su kaçağı tespit hizmetini ilçenize en yakın tesisatçıdan almanızda fayda var. Malum İstanbul trafiği çok fazla bu da tesisatçıların servis süresini uzatıyor. Küçükçekmce ve çevresi için küçükçekmce su kaçağı https://onarimtesisat.com/kucukcekmece-su-kacagi-tespiti/ servisinden destek alabilirsiniz.