TFF yönetiminde istifa depremi

xExCaLiBuRx
31-01-2012, 23:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
595 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ile Lütfi Arıboğan istifa etti.

İSTANBUL - Sıkıntılı günler geçiren Türk futbolunda şok bir gelişme daha yaşandı.



Futbol Federasyonu'nda Başkan Mehmet Ali Aydınlar ve başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ile Lütfi Arıboğan görevlerinden istifa etti.



Göksel Gümüşdağ'ın gün içinde istifa edeceği haberleri geliyordu. Ancak Aydınlar ve Arıboğan'ın istifası şok etkisi yarattı.



SEÇİMLİ GENEL KURUL 27 ŞUBAT'TA
İstifaların ardından 27 Şubat'taki olağanüstü seçimli genel kurula kadar başkanlık görevine Hüsnü Güreli vekalet edecek. Seçime kadar yönetim kurulu görevine devam edecek.



'DEVAM' KARARINDAN 24 SAAT BİLE GEÇMEDİ
Dünkü olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sonrasında devam kararı alınmıştı. Kararın üzerinden 24 saat geçmeden üç yöneticinin istifası haberi geldi. Kulüpler Birliği toplantı sürerken devam yönünde destek vermiş, Federasyon da ısrarlar üzerine göreve devam ettiklerini açıklamıştı.



AYDINLAR 'ŞEREFİMİZLE GİDERİZ' DEMİŞTİ
26 Ocak'ta küme düşme yerine puan düşürmeyi getiren önergenin reddedildiği Olağanüstü Genel Kurul'da Aydınlar, "Şerefimizle geldik, şerefimizle gideriz" açıklaması yapmıştı.


Kaynak http://www.ntvmsnbc.com/id/25318301/


3 Kuruşluk İtibarımız Vardı Avrupada Sayelerınde Oda Kalmadı