The Hobbit: An Unexpected Journey [HD]

CHIP Online
28-12-2011, 04:57   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bilbo Baggins geliyor! Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden sonra hikayenin öncesinde geçen Hobbit'in ilk fragmanı yayınlandı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/video/the ... ourney-hd_2717.html

The Hobbit: An Unexpected Journey [HD]The Hobbit: An Unexpected Journey [HD]
Bilbo Baggins geliyor! Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden sonra hikayenin öncesinde geçen Hobbit'in ilk fragmanı yayınlandı.

Akademi Ödüllü® yapımcı ve yönetmen Peter Jackson, J.R.R. Tolkien'in "The Hobbit" adlı kitabından uyarlanan iki filmden biri olan "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" ile karşımızda.

Hikaye, kendini destansı bir arayış içinde bulan ve ulu ejder Smaug'dan Erebor'un kayıp Cüce Krallığı'nı geri isteyen ana karakter Bilbo Baggins'in yolculuk maceralarını anlatıyor. Ansızın büyücü Gandalf ortaya çıkar ve Bilbo kendini efsanevi savaşçı Thorin Meşekalkan tarafından yönetilen onüç cüce'den oluşan bir grupta bulur. Bu yolculuk onları Goblinler, Orklar, öldürücü Warglar, Dev Örümcekler, Şekil Değiştirenler ve Büyücülerle dolup taşan, tehlikeli topraklara götürecektir.

Ian McKellen "Yüzüklerin Efendisi " üçlemesinde canlandırdığı karakter Gandalf olarak ve Martin Freeman da ana karakter Bilbo Baggins olarak geri dönüyorlar . "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesindeki karakterlerini tekrarlayan diğer oyuncular ise: Cate Blanchett Galadriel olarak, Ian Holm yaşlı Bilbo olarak, Christopher Lee Saruman olarak, Hugo Weaving Elrond olarak, Elijah Wood Frodo olarak, Orlando Bloom Legolas olarak ve Andy Serkis Gollum olarak tekrar karşımıza çıkıyorlar. Kadroda yer alan diğer isimler ise (alfabetik sıra ile) şöyle sıralanıyor; Richard Armitage, John Bell, Jed Brophy, Adam Brown, John Callen, Luke Evans, Stephen Fry, Ryan Gage, Mark Hadlow, Peter Hambleton, Barry Humphries, Stephen Hunter, William Kircher, Evangeline Lilly, Sylvester McCoy, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, James Nesbitt, Dean O'Gorman, Lee Pace, Mikael Persbrandt, Conan Stevens, Ken Stott, Jeffrey Thomas ve Aidan Turner.

"Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" Peter Jackson tarafından, Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro ve Jackson'ın yazdıkları senaryo doğrultusunda yönetildi. Jackson, Fran Walsh ile Carolynne Cunningham filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Yönetici yapımcılar; Alan Horn, Ken Kamins, Toby Emmerich ve Zane Weiner, ortak yapımcı Boyens

"Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" New Line yönetiminde bir New Line Cinema ve MGM yapımı.

Warner Bros Pictures filmin dünya çağında sinema dağıtımını üstleniyor. Filmin uluslararası TV hakları ise MGM tarafından üstleniliyor. HOBBiT: BEKLENMEDİK YOLCULUK Aralık 2012'den itibaren tüm dünyada gösterime girecek.

Tüm Konu: The Hobbit: An Unexpected Journey [HD]

Kaynak: www.chip.com.tr

Kapalı Hesap (153334)
21-12-2011, 11:39   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 187
6,419 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

super yuzuklerin efendesinin serisi devam ediyor.