The Sims 3:Seasons İle Dört Mevsim Bir Arada!

netkili
29-11-2012, 17:23   |  #1  
netkili avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Uzun zamandır heyecanla beklenen The Sims serisinin en sonuncusu olan The Sims 3:Seasons 13 Kasım 2012 tarihi itibari Electronic Arts aracılığı ile oyun dünyasındaki yerini aldı. İlk olarak Kuzey Amerika da piyasaya sürülen The Sims 3: Seasons oyunu, oyunseverler tarafından beğeni toplamaya devam ediyor.The Sims 3: Seasons oyun versiyonunda oyunseverler için neler var? Şimdi birazda bunlardan bahsedelim.

Oyun ile ilgili en başta söylememiz gereken şey, oyuncuların hava olayları ile etkileşimde bulunabiliyor olması. Oyuncular her mevsimin kendisine özel ruh haline girebiliyor, yazın mutlu ve şen ruh halinde davranış sergilerken, sonbaharın kasvetli havası ile hüzünlenebiliyorlar. Aynı zamanda bu mevsimsel değişimle birlikte gelen ruh halleiyle ilgili anlamlı hikayeler anlatabiliyorlar.Bu mevsimsel ruh hali değişimi ile ilgli oyunun resmi sitesinde yayınlanan yazıda şöyle deniliyor;

"Bırakın Sim karakteriniz yazın sıcağında okyanusta yüzsün, ilkbaharın coşkusu içerisinde ağzıyla elma yakalamaya çalışsın. Onun yarım bir boru üzerinde snowboard yapmasını test edin ya da sonbaharın hiç durmayan yağışını, yağmurda renkli bir şemsiye altında karşılamasını izleyin."

The Sims 3:Seasons oyunundaki yenilikler bununla da sınırlı değil. Oyun boyunca her mevsimde birbirinden ilginç ve eşsiz bir çok festival düzenleniyor. Sim karakterleri yaz mevsiminde yüzleri rengarenk boyanıp, düzenlenen hot dog yeme yarışmasına, ilkbaharda düzenlenen zıplayarak elma yeme yarışmasına, kışın kartopu savaşına katılabiliyorlar.

Okyanusta yüzmekten, futbol oynamaya kadar aklınıza gelebilecek her türlü aktivenin yer aldığı oyunu oynarken bir an bile sıkılmıyorsunuz. Tabi mevsimsel değişimler Sim karakterlerinizin bünyesinde etkiliyor! Sim karakterleriniz grip de olabiliyor, yazın güneşin altında fazla kalıp güneş yanığı da.

Oyun içerisinde mevsimlerle alakalı her ayrıntı düşünülmüş. Örneğin; kışın günler kısa geceler uzunken, yazın upuzun bir gün sizi bekliyor. The Sims 3:Seasons oyunu ile ilgli o kadar fazla ayrıntı var ki, hepsini burada yazmaya kalksak sayfalar dolusu yazı yazmamız gerekir. Ama kısaca özetlemek gerekirse The Sims 3:Seasons oyunu hayatın sanal ortamdaki birebir aynası diyebiliriz. Zaten The Sims 3:Seasons Trailer videosunu izlediğinizde ne demek istediğimi kolaylıkla anlayabilirsiniz.Oyunu oynayabilmeniz için ihtiyaç duyulan sistem gereksinimi ise;

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
Işlemci: Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+
RAM: 1 Gb
Disk Alanı: 7 Gb free
Video RAM: 128 Mb
Ekran Kartı: nVidia GeForce FX 5900 / ATI Radeon 9500
Ses Kartı: DirectX Compatible
Direct X: 9.0c
Oyunu merak ettiniz değil mi? O zaman yapmanız gereken tek şey The Sims 3:Seasons Oyunu İndir linkini tıklayarak oyunun trial versiyonunu bir an önce bilgisayarınıza indirerek kurmak. Eminim bu oyunu oynarken çok eğleneceksiniz!

Kaynak: The Sims 3:Seasons İle Dört Mevsim Bir Arada!

Son Düzenleme: netkili ~ 29 Kasım 2012 23:06
Banned
29-11-2012, 22:48   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Illegal yasak millet.

netkili
29-11-2012, 23:02   |  #3  
netkili avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: Greatness  
Illegal yasak millet.
 

illegal derken?millete yaptığınız çağrının sebebi ziyadesini bir anlatırsanız.biz de bilelim illegeal nerede bu yazıda??

Banned
29-11-2012, 23:04   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Pardon benim hatam kusura bakmayın. Çok özür dilerim. The Sims 3 paketi vardı açıkçası bayıyıor oyun biraz.