Threes sonunda Android'e de geldi!

CHIP Online
15-03-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iOS kullanıcıları oynarken Android kullanıcılarının kıskanarak baktığı oyun, nihayet Google Play'de!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/thr ... de-geldi_45962.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Mobil oyun akımı ile, oyun endüstrisi hiç beklenmedik bir değişim geçirdi. Neredeyse her senaryonun kullanıldığı ve grafiklerin neredeyse gerçek hayattan "daha gerçek" gözükmeye başladığı bir anda, hayatımıza giren oyunlar radikal bir değişim geçirerek "pikselleşmiş" görüntüler ve daha basit ama bağlayıcı senaryolara sahip olmaya başladılar. Durum böyle olunca da, küçük yapımcıların, hatta bazen kişilerin geliştirdiği oyunlar hayatımızda giderek daha fazla yer kazandılar. Angry Birds gibi küçük olarak başlayıp marka olan oyunlardan, Flappy Bird gibi "nostaljik" görünüme sahip bir çok oyun insanların hayatında inanılmaz bir konuma geldi.


Eğer önümüzdeki birkaç gün boyunca Android sahiplerini ortalıkta görmezseniz şaşırmayın. Haftalarca iOS listelerinin tepesinde yer alan Threes isimli oyun, diğer platformlar için şimdiye dek ulaşılabilir değildi. Ancak çok sevilen bu oyun, artık Android kullanıcılarının da beğenisine sunulmuş durumda.


Oyunu duymayanlar için kısa bir açıklama yapalım... Oyunun tamamen sayılar üzerine olduğu söylenebilir. Oyundaki amacımız ise, sayıları eşleştirerek üçün katlarına ulaşmaya çalışmak. Oldukça basit gözüküyor değil mi? Aslında durum tam olarak öyle değil. Başlarda basit gelen oyun, özellikle üç rakamlı sayılar ile uğraşmaya başlayınca zorlayıcı bir hal alıyor.


Tabii ki bu oyundan bahsederken, şirin müziği, güzel tasarımı ve Flappy Bird'ten daha fazla bağımlılık yaratıcı olduğunu söylemeyi unutmamak lazım. 


Eğer 4.47 TL karşılığında satılan oyunu denemek ve bunun sonucunda hayatınızdan bir miktar saat kaybetmek isterseniz, tek yapmanız gereken Google Play'e girmek...

Tüm Konu: Threes sonunda Android'e de geldi!

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr