Tim Cook ile 1 saatlik yemeğin değeri...

CHIP Online
16-05-2014, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple CEO'su ile geçirilecek bir saat için siz ne kadar para vermeyi göze alabilirsiniz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tim ... n-degeri_47165.html

Resimlerle: Apple modası böyle olur!

Görünüşe göre Apple CEO'su Tim Cook ile geçirilecek bir saatin değeri giderek azalıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Cupertino'nun endüstri kaptanı ile bir öğle yemeği internet üzerinden açık arttırma ile satışa çıkarıldı.


Arka arkaya iki yıldır sunulan "iLider ile vakit geçirme şansı", bir kez daha Robert F. Kennedy Center of Justice and Human Rights vakfı adına para toplamak için düzenleniyor. Ancak Cook ile yemeğin değeri, geçen yıla göre bir miktar düşmüş durumda. Geçtiğimiz yılın kazanan miktarı olan 610.000 dolar bu yıl neredeyse yarıya düştü.


İkinci Cook açık arttırmasının değeri, Salı günü sadece 330.000 dolar olarak ortaya çıktı. Bu yıl yapılan açık arttırma, sadece kazanan düşük miktar nedeniyle kelepir değil. Bu yıl açık arttırmaya bir ekstra daha eklenmiş durumda. Bu yılın kazananı, paketin bir parçası olarak bir sonraki büyük Apple olayına katılma hakkı da kazanmış olacak.


Aslında Cook için olan rağbetin bu yıl azaldığını söylemek çok da doğru olmaz. BBC'nin haberine göre, açık arttırmayı düzenleyen internet sitesi Charitybuzz, bu sene yeni bir kredi kartı doğrulama sistemi kullanmaya başladı. Bu yeni sistem de son rakamın geçen yıla oranla düşük olmasına neden olmuş olabilir.


Ancak Cook'un üzgün olması için pek de bir sebep yok. Sonuç olarak azalmış olan değere rağmen Tim Cook halen AOL CEO'su Tim Armstrong'un 100 katı daha değerli bir konumda duruyor. Armstrong'un açık arttırmasının bitmesine az bir vakit kaldı ve şu anda rakam, sadece 3.500 dolar seviyesinde.

Tüm Konu: Tim Cook ile 1 saatlik yemeğin değeri...

Resimlerle: Apple modası böyle olur!

Kaynak: www.chip.com.tr