Titan Savaşları Online [[ANA KONU]]

kabusof
30-05-2014, 10:45   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

[SIZE="6"]
[color=#FF0000]Hemen forumumuza [SIZE="7"]Kayıt OL[/SIZE] [color=#FF0000]Sende kapalı betada aramızda Yerini al.
[/SIZE]


[color=#FF0000]Arkadaşlar 13 Haziran 2014 Saat : 10:00 itibari ile kapalı beta ile açılacak olan Titanlar Savaşı Online oyunumuza tüm arkadaşları bekliyorum

[color=#6600FF]Bunun için bir forum açtım 1 yıllık ödemeleri yapılı ve tek başına ilgilenmek gerçekten çok zor oluyor.
Eğer sizde bu oyunla ilgilenir kapalı betasını bekliyecek olursanız forumuma 3 Tane Yönetici Arkadaş almak istiyorum


Link aşağıdadır ilgilenen arkadaşlar özelden bana ulaşırsa konuşup anlaşırız

[color=#FF0000]Resmi Site
http://ts.arkarena.com/

[color=#FF0000]Forum
http://www.titansavaslarionline.org/


[SIZE="6"]

[color=#FF0000]Hemen forumumuza [SIZE="7"]Kayıt OL[/SIZE] [color=#FF0000]Sende kapalı betada aramızda Yerini al.
[/SIZE]

[color=#6600FF]Titan Savaşları Online " İlk Bakış


http://www.youtube.com/watch?v=2tnODzBkjhM


Titan Savaşları Online, Çinli COG Publish Limited tarafından geliştirilen ve ülkemizde yerel sunucularda tamamen Türkçe olarak ArkArena tarafından yayınlanacak olan ücretsiz bir MMORPG tür oyundur.

Alışılagelen MMORPG oyun özelliklerinin yanında Titan Savaşları Online'da haftalık olarak yapılacak olan Kale Savaşları, şehirleri ele geçirmek için Gemi Savaşları yapılacaktır. Mancınık, katapult, özel akrep binekleri gibi kuşatma silahları kullanılabilen oyunda, Guild Wars 2 benzeri devasa savaşlar ilgi çekiyor. Gemi savaşlarında klasik MMORPG oyunlarında olduğu gibi sadece gemiler ile gemiler çatışmıyor. Gemiler, kıyıda ki kaleleri yıkmak için taarruz ateşi de açabiliyorlar.


http://www.youtube.com/watch?v=MxRpPs4ag3c


Gemi savaşlarında, bir gemi için 5 kişilik bir oyuncu ekibi gerekiyor. Bir oyuncu gemiyi kullanırken diğer 4 oyuncu gemideki topları kontrol ederek diğer gemileri batırmaya çalışacaklar. Kale savaşlarında ise ister bir klana bağlı olarak kale kuşatması yapmaya çalışabilir isterseniz de tek başınıza kendi ırkınızın saflarında savaşabilirsiniz.

Oyunun görsel kalitesinden bahsedecek olursak oyunda çok detaylı bir sistem kullanılmış. Denizlerde oluşan gelgit ile suyun karaya çıkıp tekrar çekilmesi, otların arasından karakterinizin geçerken çalıların hareket etmesi, gün döngüsü ve mevsim (kar, yağmur) hareketleri bulunuyor.


http://www.youtube.com/watch?v=pPvIwQQkNQE


Ayrıca Titan Savaşları'nda tam anlamı ile açık dünya görüyoruz uçan binekler ile haritada en dip noktalara kadar gidebilirsiniz. Dağların zirvelerine kadar çıkabilecek ve kimsenin gitmediği yerlere gidebilirsiniz. PvE severler birçok haritayı keşfetmek ve buralarda seviye atlamanın yanında, günlük görev sistemi içerisinde seçtiği çok çeşitli görevleri yaparak canları istediğince oyunun keyfini sürecek.

Titan Savaşları Online'da Savaşçı, Büyücü, Şifacı, Summoner, Katil ve Okçu sınıfları bulunmaktadır. Her biri farklı özellikleri ile ön plana çıkan bu karakterler oyunda birbirinden çok farklı tecrübeler yaşatacak. Bunun yanı sıra oyuncular meslek ile devasa mancınık, koçbaşı, mamut, akrep gibi yardımcı araçlar yaparak bu araçlara binerek ve kontrollerini yaparak savaş içinde yer alabilecekler.


http://www.youtube.com/watch?v=Zo4bjyMWCZo


Titan Savaşları Online'da klanlara özgü günlük etkinlikleri ile özel bir Klan Ağacı sistemi, tehlikeli zindanlar, her an sizi bir maceraya sürükleyecek olan Totem sistemi ile ister tek başınıza, isterseniz klanınızla birlikte hareket ederek değişik avantajlara sahip olabileceksiniz.

Kısacası Titan Savaşları Online savaş sistemleri, karakter çeşitleri, zanaatkarlık, binek çeşitliliği, sıra dışı oyun eşyaları ve devasa haritaları ile farklı bir oyun olarak Türk oyunculara adından çok söz ettirecek gibi görünüyor.


[SIZE="6"]

[color=#FF0000]Hemen forumumuza [SIZE="7"]Kayıt OL[/SIZE] [color=#FF0000]Sende kapalı betada aramızda Yerini al.
[/SIZE]


Ekran Görüntüleri

[SIZE="6"]

[color=#FF0000]Hemen forumumuza [SIZE="7"]Kayıt OL[/SIZE] [color=#FF0000]Sende kapalı betada aramızda Yerini al.
[/SIZE]

Khaljor
24-06-2014, 16:33   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2014

Oyun çok iyi ilk kapalı betaya katılan biri olarak söyleyebilirim bunu.Bakmayın karalamaya çalışanlara . Skill sistemi , görev sistemi en azından oyun başında çok hoştu baymıyordu , upgrade sistemide güzel ne zor ne kolay risk alman gerekiyor , ama 1 hafta ugrasıp düsürdügünüz item kaybolmuyor fail olunca falan iyi yani :)

delece23
25-06-2014, 19:28   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

abi oyunda beni etkileyen tek konum kale savaşları ve meslek sistemi gerçekten süper (Sertaç Aydoğan)

Son Düzenleme: delece23 ~ 25 Haziran 2014 19:28
ronarko1996
26-06-2014, 22:04   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2014

Türkçe dil desteğiyle Türkiye'ye geliyor! Titan Savaşları AÇILIYOR!!!

Türkiye lokalizasyonlu en geniş MMORPG olacak oyun Titan Savaşları 13 Haziran 10:00'da kapılarını açıyor. Sende Titanlara hükmetmek, sancağını şehrin girişinde dalgalandırmak, denizlere sancağınla korku salmak, gökyüzünde uçabilen bineklerle göğün fatihi olmak istiyorsan kaydını yap ve yerini al.

Bu amansız uçsuz bucaksız dünyada gezerken yürümeyi, yüzmeyi veya uçmayı tercih edebilirsiniz. 3 bin kişilik kale savaşlarına katılabilir, Kale savaşlarında kullanabileceğiniz mancınık, katapult gibi aletlerle gerçekçi savaş atmosferini yaşayabilisiniz. Tercihiniz bireysel yönde, yada geminin kaptanı, topçusu gibi departmanlarda da olabilir. Daha önce hiç bir MMORPG'de görmediğiniz uçan ve kontrolü tamamen size ait olan bineklerle gökyüzünün kartalı olabilirsiniz. Titan Savaşları seni bekliyor!!!

Kayıt olmak için : http://ts.arkarena.com/
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/TitanSavaslari/