Titanium Security 2014 satışa sunuldu!

CHIP Online
02-10-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Trend Micro'nun sosyal medya, mobil tehditler ve fazlası için geliştirdiği paketi satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tit ... -sunuldu_42983.html

Trend Micro, sosyal medyanın "pişmanlık" yaşatmasının önüne geçmek için piyasaya sürdüğü yeni ürünü Titanium Security 2014 ile tüm ailelerin internette güvenle sörf yapmasını sağlıyor. Titanium Security 2014 çözümleri, anında mesajlaşma servisi, e-posta, sosyal ağlar ve web sitelerindeki tehlikeli bağlantıları algılayarak engelleyen endüstri lideri anti-virüs ve web tehditlerine karşı koruma sağlıyor. Titanium, kullanıcıları kandırarak kişisel verilerini çalmaya çalışan olta saldırıları da dahil olmak üzere tüm istenmeyen e-postaları (spam) tespit ediyor.

2013 yılı Ağustos ayında yayınlanan AV Comparatives raporuna göre, 31 güvenlik ürünü arasında PC ve Mac'lerde Facebook, Google Plus ve Twitter'daki web tehditlerinden ve gizliliği en kapsamlı şekilde koruyan çözüm Trend Micro Titanium tarafından veriliyor.

Kimlik hırsızlığıyla mücadele için Trend Micro'nun şifre yönetim özelliği bulunan Titanium Security 2014, çevrimiçi bankacılık işlemleri için özel olarak tasarlanmış, çevrimiçi alışverişin güvenle gerçekleştirilmesini sağlayan bir de güvenli tarayıcı barındırıyor. Aynı ankette yer alan verilere göre, katılımcıların ortalama 12 tane şifresi olan hesabı bulunuyor ancak bu bir düzine hesap için sadece 8 şifre kullanılıyor. Bir kimlik hırsızının, farklı platformlarda aynı şifreyi kullanan kişiye çok daha fazla zarar verebilme tehdidi bulunuyor.

Kayıp ya da çalınan cihazlar da Titanium ile bulunabiliyor

Trend Micro'nun kişiselleştirilmiş çözümlerinde ek olarak, internet kullanımının tehlikelerinden çocuklarını korumak isteyen aileler için özel geliştirilmiş ebeveyn kontrol paneli bulunuyor. Titanium Security 2014, çocukların erişimini kısıtlama ve filtreleme seçeneğini ebeveynlere verirken, onların uygunsuz ve zararlı web sitelerinden korunmalarını sağlıyor. Bununla birlikte güvenlik çözümü, çocukların çevrimiçi faaliyetlerinin görüntülenmesine olanak tanıyarak, ebeveynlerin çocuklarını saldırganlardan korumalarına fırsat veriyor.

Titanium Security 2014, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için Facebook gizlilik yönetim uygulamasını Trend Micro Mobile Security'nin içerisinde barındırıyor. Mobile Security, kayıp ya da çalınan cihazların bulunması, veri çalan mobil uygulamaların tespiti, cihazdaki veriyi yedekleme ve kurtarma ile uzaktan kilitleme ve verinin cihazdan kurtarılmasına imkân tanıyor.


Tüm Konu: Titanium Security 2014 satışa sunuldu!

Kaynak: www.chip.com.tr