Tivibu'da açılış tekrarı

CHIP Online
02-08-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Olimpiyat Açılış Töreni'ni kaçıranlar, Tivibu'da onu tekrar izleyebilecekler! İşte detaylar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tivibu-da-acilis-tekrari_35085.html

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'dan canlı olarak yayınlanan, dünyada yaklaşık 1 milyar kişinin izlediği tahmin edilen açılış törenini kaçıranlar veya bu muhteşem anı yeniden izlemek isteyenlerin hayalleri Tivibu'nun "Tekrar İzle" servisiyle gerçek oldu.


Sanat direktörlüğünü 8 dalda Oscar kazanan "Milyoner" (Slumdog Millionaire) filminin yönetmeni Danny Boyle'nin yaptığı tören için Olimpiyat Stadı'na örnek bir İngiliz köyü kuruldu. Açılış töreninde efsanevi müzik grubu Beatles'in üyesi Paul McCartney'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler sahne aldı.


Olimpiyatlar, Tivibu Web üzerinden herkesin kullanımına açık olacak şekilde ücretsiz olarak yayınlanırken, milli takımlarımızın maçlarıyla birlikte Türk sporcuların diğer branşlarda yapacağı karşılaşma ve yarışlar da canlı olarak izlenebilecek. Tivibu abonesi olan kullanıcılar ise "Durdur İzle", "Geri Al İzle" ve "Tekrar İzle" özellikleri sayesinde oyunların hiçbir anını kaçırmayacak, istediklerinde bu heyecanı yeniden yaşayabilecekler. Tivibu Ev kullanıcıları oyunları isterlerse HD kalitesinde izleyebilecekler. Tivibu'nun gelişmiş yayın özellikleri seyir heyecanını ikiye katlayacak.


Taksim'de dev ekranda Olimpiyat heyecanı


Olimpiyat Oyunları'nı 4 ekrandan ve 6 özel kanaldan 24 saat yayınlayan Tivibu, Taksim Meydanı'ndaki dev ekrandan da yayın yapıyor. Sporseverlerin bu organizasyonu kaçırmaması için kapsamlı bir yayın programı hazırlayan Tivibu, televizyon, bilgisayar, cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan canlı olarak yaptığı yayınlara, Taksim Meydanı'ndaki dev ekranı da ekledi.

Tüm Konu: Tivibu'da açılış tekrarı

Kaynak: www.chip.com.tr