Toplu Sms Mas Gsm Servisleri

bartalk
13-09-2017, 03:05   |  #1  
bartalk avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

Mas Gsm olarak toplu sms servisleri hizmetlerimize yenilerini ekleyerek yazılımcı geliştiriciler ve girişimciler için benzersiz hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Ülkemizin en büyük haber portallarından biri olan Chip Online abonelerine özel indirimler sağlamak için de gelecek günlerde çalışmalarımızı başlatacağız, eğer talep bulabilirsek. Mas Gsm Türkiye'nin en köklü telekomünikasyon firmalarından biri olarak hizmete başladığı günden itibaren her geri dönüşü ar-ge sürecine eklemeyi ve müşterilerinin hizmet kalitelerini arttırmayı başarmıştır. Toplu sms fiyatları olarak da en uygun fiyatları müşterilerine sunmayı başaran Mas Gsm ile çalışmalarınızda alternatif servisler de sağlayabilirsiniz. 

Mas Gsm olarak hizmet verdiğimiz firmaların yazılım projelerinde yer almalarına büyük önem gösteriyor. Biliyoruz ki yazılımı işlerinin merkezi yapan müşterilerimiz teknolojinin yardımı ve hızlı servisler ile yakın süreçte önemli derecede büyük trafik artışları sağlayacaktır. 

Toplu sms servisleri sağlarken yazılım geliştiriciler kendi kampanyaları için oluşturdukları özel yazılım çözümlerini yazılım ekibimizle birlikte geliştirebilir ve api servislerimizi güncel halde kullanabilirler. Bir çok oyun ve özel yazılım projesine destek vermekten gurur duyuyoruz. 

Toplu sms sistemleri hakkında aklınıza bir çok handikap soru gelebilir. Belirlediğiniz soruları özellikle müşteri temsilcilerimize sunmanız hızlı şekilde cevaplar almanızı sağlayacaktır fakat yine de klasik kullanımlar için sorularınız varsa önce blog sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz. Blog sayfamız özellikle yazılım geliştiricilerin sorunlarına teknik destek olabilmek için oluşturduğumuz faydalı yazı dizileri içermektedir. Bu sayede proje implementasyonunda hızlı sonuçlar alabilir ve bir an evvel toplu sms servislerini kullanmaya başlayabilirsiniz. Sitemizin içerisindeki iletişim bölümünden Mas Gsm yetkililerine mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz.