Toptan İkinci El Bilgisayar ve Toptan Sarf Malzeme

NDorte
06-09-2013, 12:54   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Merhaba,

Expo Bilgisayar olarak, uzun yıllardır toptan ikinci el bilgisayar, ikinci el notebook, tablet bilgisayar, kulaklıklar, ofis mobilyaları, bilgisayar donanımı parçaları ve ses sistemleri satışı yapıyoruz. Özellikle internet Cafe ve Call Center (Çağrı Merkezi) sektörüne girecek girişimciler için ucuz yollu temiz ve sorunsuz bilgisayarlar, bilgisayar masası, ofis koltuğu ve ucuz Bilgisayar tedarik etmekteyiz. İsterseniz ihtiyaçlarınızı belirttiğizde bu ihtiyaçlarınıza göre en düşük maliyeti hesaplayarak tüm sisteminizin kurulumunu biz yapıyoruz.

Görmeden almak istemeyebilir ve güvensizlik duyabilirsiniz, bunu çok doğal karşılıyoruz. Bu yüzden ürünleri incelemek isteyen müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz. İkinci El Bilgisayar: İkinci El Bilgisayar

Bilgisayarlar, bankalardan alınmış ihale ürünleri olup en ufak parçalarına kadar birebir orjinal bilgisayarlardır. Ve neredeyse hiç sorun çıkarmamaktadır.

Kolay alışveriş yapabilmeniz için içeriği güvenli bir e-ticaret sistemi ve kolay - anlaşılır bir tasarımla web sitemizi hizmetinize sunduk.

Sitemizde bayilik sistemi'de mevcuttur. Bayi olarak atadığımız kullanıcılarımız, indirimli fiyatlara ek olarak ikinci bir indirimli fiyat görürler.

Ürünlerimize göz atmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

http://expobilgisayar.com


Saygılar.
Expo Bilgisayar

expobilgisayar.com

Son Düzenleme: NDorte ~ 03 Ocak 2014 13:41
NDorte
03-01-2014, 13:43   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2013

Hizmetlerimize expobilgisayar.com sitesinden son sürat devam ediyoruz. Bayilik sistemimiz pek yakında aktif olacaktır. En ucuz ikinci el bilgisayar sadece Expo Bilgisayar'da!