Toptan Telefon Aksesuarları

Cüneyt Efe ÖZAR
15-01-2021, 17:08   |  #1  
Cüneyt Efe ÖZAR avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Linktech Toptan Telefon Aksesuarları 

Türkiye'nin en çok tercih ve tavsiye edildiği Linktech Toptan Telefon Aksesuarları, 2008 yılında başladığı mobil aksesuar üreticiliği serüvenini emin adımlarla sürdürmekte ve sahip olduğu bilgi & donanımını değerli iş ortaklarıyla paylaşmaktadır.


Geniş Ürün Yelpazesi
Linktech, geride bıraktığı 11 yıl içerisinde özellikle Türkiye’de kendisini sektörün taşıyıcılarından biri haline getiren ürün çeşitliliğini yakalamayı başarmış; Powerbanklar, Bluetooth Kulaklıklar, mobil cihazlar için Araç İçi Aksesuarlar, SD Kartlar, Flash Bellekler, Data ve Şarj Kabloları, Şarj Grupları, Ekran Koruyucu Camlar, Batarya Modelleri ve Bluetooth Hoparlörler gibi 180’i aşkın ürün sınıfını zengin yelpazesine katmıştır.


Güven ve Marka Bilinilirliği
Linktech ailesine katılan firmalar, yalnızca güçlü bir mobil aksesuar teknolojisi üreticisiyle çalışmış olmakla kalmamakta, aynı zamanda satış öncesi ve sonrası hizmetleri ile güvenilirliğini ve marka bilinilirliğini sağlamış , bilgi ve tecrübesini iş ortakları ile paylaşan öncü bir kuruluşla ticari yolculuğunu sürdürme ayrıcalığını ve avantajlarını da yakalamış olmaktadırlar.


Kolay ve Avantajlı Alışveriş
Linktech ailesinin değerli üyeleri, mağazalarında stoku tükenen ürünleri aynı gün kargo avantajıyla tedarik edebilmektedirler. İster doğrudan, Linktech toptan satış mağazaları ile iletişime geçebilmekte, ister daha önceden bayi olarak tanımlanmış oldukları www.linktech.com.tr web sitesi üzerinden alışverişlerini kolayca yapabilmektedirler.

Du¨nya'ya Uzanan TeknolojI· Markası

3 kıtada, 14 u¨lkede toplam 16 satıs¸ noktası bulunan Linktech, Tu¨rkiye'de, Ortadogˆu'da ve Balkanlar'da hızla bu¨yu¨yen mobil aksesuar firmaları arasında yer almaktadır. Yenilikc¸i ve kaliteli u¨ru¨n yelpazesini, satıs¸ o¨ncesi ve sonrası hizmetleriyle de destekleyen Linktech, sekto¨ru¨n en c¸ok tercih edilen ve gu¨venilen markalarından biri olmayı ve sekto¨ru¨ paylas¸tıgˆı digˆer firmalara ilham kaynagˆı olmayı su¨rdu¨rmektedir.

BAYİLİK HAKKINDA

Linktech is¸ ortagˆı programı, I·nternet bayiligˆi ve Linktech Corner sisteminden olus¸maktadır. Yalnızca u¨yelerine o¨zel promosyonlar, kampanyalar, indirimler ve daha bir c¸ok avantajlar sunmaktadır.


LINKTECH CORNER NEDI·R?

Linktech, tu¨ketici elektronigˆi alanında alıs¸ılagelen franchise bayilik sistemine yeni bir boyut kazandırıyor! Telefon aksesuarları sekto¨ru¨nde ilk gu¨nden bugu¨ne, is¸ ortaklarımızın ihtiyac¸larını belirlemeye yo¨nelik go¨sterdigˆimiz bas¸arı ve onların taleplerini kars¸ılamaya do¨nu¨k getirdigˆimiz kalıcı ve pratik c¸o¨zu¨mlerle, du¨n oldugˆu gibi bugu¨n de avantajlı ticaretin adresi olmaya devam ediyoruz. C¸alıs¸ma kos¸ullarımızı her bu¨tc¸eye uygun s¸ekilde dizayn ettigˆimiz bu sistemde, aramıza yeni katılacak siz degˆerli is¸ ortaklarımıza, alternatif bayilik modellerini sunarak is¸letmenizin bu¨yu¨mesine zemin hazırlıyoruz.

C¸es¸itliligˆin, go¨rselligˆe uygun olarak tes¸hirinin bir zorunluluk oldugˆunu o¨ngo¨rerek tasarladıgˆımız s¸ık stand modelleri, magˆazanıza kurumsal bir hava kazandırmaktadır. 'Linktech Corner' sistemi olarak isimlendirdigˆimiz bu bayilik modeli ile, bayilerimiz tek bir markaya bagˆlı kalmanın dezavantajlarını yas¸amadan, satıs¸larını sekto¨rde tanınan o¨ncu¨ bir firmanın kurumsal destegˆi ile gerc¸ekles¸tirmis¸ olacaklardır. 'Linktech Corner' sistemi aynı zamanda, u¨ru¨nu¨ kendi standında satmanın son kullanıcı u¨zerinde olus¸turacagˆı gu¨ven duygusuyla, size daha kolay ve kazanc¸lı satıs¸ imkanı sunuyor.

SI·STEM NASILC¸ALIS¸IYOR?

'Linktech Corner' bayilik sistemi Silver, Gold ve Platinium olmak u¨zere 3 farklı kategoriye ayrılıyor. Bir sonraki sayfada ayrı ayrı s¸emalar ile tanıtılan bayilik modellerini inceleyerek magˆazanıza ve bu¨tc¸enize uygun oldugˆunu du¨s¸u¨ndu¨gˆu¨nu¨z bayilik paketine karar verebilirsiniz.

DI·GˆER REKLAM DESTEKLER

Linktech, satıs¸ını gerc¸ekles¸tirdigˆi u¨ru¨nlerin, siz degˆerli is¸ ortaklarının magˆazalarında, daha kolay ve s¸ık sergilenebilmesi adına c¸es¸itli stand modelleri ile c¸alıs¸malarınıza destek olmaktadır. Aynı zamanda, satıs¸ noktalarınızda go¨rsel etkiyi artıracak afis¸, poster, stiker, do¨nkart vb. gibi malzemeler de sagˆlamaktadır. C¸alıs¸ma motivasyonunu artırıcı ve size kolaylık sagˆlayıcı; Logolu pos¸et, kalem, defter, blok not, ajanda, anahtarlık gibi bir takım hediye u¨ru¨nler de sagˆlamaktadır.

VIP KART ALMANIN AVANTAJLARI

Linktech VIP kart, size su¨rpriz kampanyalar ve avantajlı indirimler du¨nyasının kapısını aralayacak, satıs¸ hacminizi arttırabilecegˆiniz ayrıcalıklı hizmetlerimizden c¸ok daha kolay yararlanmanızı sagˆlayacaktır. VIP karta sahip olan is¸ ortaklarımız, Linktech ailesinin sec¸kin birer u¨yesi olarak; Hızlı kargo, Satıs¸ sonrası hizmetleri, I·ade kolaylıgˆı ve daha birc¸ok konuda avantajlı hizmetlerimizden yararlanma imkanı bulacaklardır.

I·NTERNET BAYI·LI·GˆI· NEDI·R?

Online bayilik sistemi herhangi bir sözleşme ve anlaşma yükümlülüğü altına girmeden mağazanızın ihtiyacına göre ürün tedarik edebildiğiniz bir e-ticaret sistemidir. Online bayilik sistemine dahil olan iş ortaklarımız, bayi girişi yaparak kredi kartı ve havale ödeme yöntemlerinden herhangi biri ile satın alma işlemlerini belirlenen saat aralığında sonlandırdıkları taktirde, aynı gün siparişlerinin çıkışı gerçekleştirilecek ve kendilerine kargo edilecektir.

Kaynak:
linktech.com.tr/bayi-girisi 
bayimolurmusun.com.tr/Franchising/franchise/linktech-17362 

Son Düzenleme: Cüneyt Efe ÖZAR ~ 18 Ocak 2021 09:08 Neden: