Toptan Telefon Aksesuarları - Linktech Bayilik

Cüneyt Efe ÖZAR
15-01-2021, 17:08   |  #1  
Cüneyt Efe ÖZAR avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Linktech Toptan Telefon Aksesuarları 

Türkiye'nin en çok tercih ve tavsiye edildiği Linktech Toptan Telefon Aksesuarları, 2008 yılında başladığı mobil aksesuar üreticiliği serüvenini emin adımlarla sürdürmekte ve sahip olduğu bilgi & donanımını değerli iş ortaklarıyla paylaşmaktadır.


Geniş Ürün Yelpazesi
Linktech, geride bıraktığı 11 yıl içerisinde özellikle Türkiye’de kendisini sektörün taşıyıcılarından biri haline getiren ürün çeşitliliğini yakalamayı başarmış; Powerbanklar, Bluetooth Kulaklıklar, mobil cihazlar için Araç İçi Aksesuarlar, SD Kartlar, Flash Bellekler, Data ve Şarj Kabloları, Şarj Grupları, Ekran Koruyucu Camlar, Batarya Modelleri ve Bluetooth Hoparlörler gibi 180’i aşkın ürün sınıfını zengin yelpazesine katmıştır.


Güven ve Marka Bilinilirliği
Linktech ailesine katılan firmalar, yalnızca güçlü bir mobil aksesuar teknolojisi üreticisiyle çalışmış olmakla kalmamakta, aynı zamanda satış öncesi ve sonrası hizmetleri ile güvenilirliğini ve marka bilinilirliğini sağlamış , bilgi ve tecrübesini iş ortakları ile paylaşan öncü bir kuruluşla ticari yolculuğunu sürdürme ayrıcalığını ve avantajlarını da yakalamış olmaktadırlar.


Kolay ve Avantajlı Alışveriş
Linktech ailesinin değerli üyeleri, mağazalarında stoku tükenen ürünleri aynı gün kargo avantajıyla tedarik edebilmektedirler. İster doğrudan, Linktech toptan satış mağazaları ile iletişime geçebilmekte, ister daha önceden bayi olarak tanımlanmış oldukları www.linktech.com.tr web sitesi üzerinden alışverişlerini kolayca yapabilmektedirler.

Dünyaya Uzanan Teknoloji

3 kıtada ve 15 ülkede; Başta Türkiye olmak üzere İngiltere, Almanya, İsveç, Bulgaristan, Yunanistan, Filistin, Suriye, Libya, Lübnan, Kuveyt, Sudan, Makedonya, Arnavutluk, Kıbrıs olmak üzere toplam 16 satış noktası bulunan Linktech, Türkiye'de, Ortadoğu ile Balkanlar'da hızla büyüyen ve en çok tercih edilen mobil aksesuar üreticisi firmalar arasında yer almaktadır. Yenilikçi ve kaliteli ürün yelpazesini, satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle de destekleyen Linktech, sektörün en çok tercih edilen ve güvenilen markalarından biri olmayı ve sektörü paylaştığı diğer firmalara ilham kaynağı olmayı sürdürmektedir.


Kaynak:
https://www.linktech.com.tr/online-bayilik

bayimolurmusun.com.tr/Franchising/franchise/linktech-17362 

Son Düzenleme: Cüneyt Efe ÖZAR ~ 30 Mart 2024 11:20 Neden: