Toshiba'dan yeni Z-serisi notebook'lar!

CHIP Online
19-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Toshiba, iş amaçları önde tutularak tasarlanan en yeni notebook ailesi Z serisini tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tos ... book-lar_47203.html

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, iş amaçlı kullanım önde tutularak tasarlanan en yeni notebook ailesi Z serisini tanıttı. Portégé Z30, Tecra Z40 ve Tecra Z50'den oluşan tüm modeller aynı tasarıma, tüm gün süren pil ömrüne, gelişmiş güvenlik özelliklerine ve ortak docking çözümlerine sahip olduğundan iş yerleri için serinin içindeki farklı modeller gönül rahatlığıyla satın alınabiliyor.


TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Toshiba iş amaçlı notebook'larda endüstri trendlerini belirliyor. Yeni Z serisi ile serinin tüm modellerinde taşınabilirlik, performans ve standart temel özellikler bir arada sunuluyor. Böylece kullanıcı Z serisinden ister tek bir notebook, isterse bir seri notebook satın alsın, tek bir seferde tam bir iş çözümüne sahip oluyor. Magnezyum gövdesi ile 14'' ve 15'' modelleri de sağlamlık ve hafiflikte sınıfının en iyi değerlerini sunuyor. " dedi.


Z serisi ailesiyle tanışın


Z serisi ailesinde bulunan her üç notebook da, 4. Nesil Intel Core işlemcilerle güçlendirilmiştir ve her türlü profesyonelin ihtiyaçlarını karşılayabilecek  tam kapsamlı özelliklere sahip.  Opsiyonel dokunmatik ekrana sahip 33.8cm (13.3") ekran boyutlu Portégé Z30, yalnızca 17.9mm inceliği ve 1.2 kg'dan başlayan hafifliğinin yanında sahip olduğu 512 GB kapasiteye kadar yüksek hızlı SSD ile bulundukları mekandan bağımsız olarak her yerde hızlı, yüksek güçlü ve üstün bilgisayar çözümü arayan yöneticiler için ideal.


Ofis dışında yoğun zaman geçiren danışmanlar, satış yetkilileri ve danışmanlar için 35.6cm (14.1") ekran boyutlu Tecra Z40, geniş ekranıyla taşınabilirlikten taviz vermeden üretkenliği artırıyor. Ayrıca 1.47kg'dan başlayan ağırlığı, 21mm'den az kalınlığı ve kullanışlı docking özelliği ile etkileyici bir iş yardımcısı. 39.6cm (15.6") ekranlı Tecra Z50 ise pazarda bulunan en ince notebook'lardan biri. Yalnızca 1.79kg'dan başlayan ağırlığı, geniş ve numerik klavyesi ile masa başındayken zorlu görevler için performansa ihtiyaç duyan, ofis dışındayken ise esneklik isteyen küçük ölçekli işletmeler ile tablolar ve planlar ile çalışan tasarım ofisleri için ideal.


Hem Tecra Z40 hem de Tecra Z50 kullanıcılara daha hızlı çalışma ve daha fazla üretkenlik imkanı veren en yeni yüksek hızlı SSD ve geniş HDD veya kilit iş uygulamaları için hibrid sürücü seçeneklerine sahip.


Tüm Konu: Toshiba'dan yeni Z-serisi notebook'lar!

Kaynak: www.chip.com.tr