Toshiba Satellite S-serisi tanıtıldı!

CHIP Online
03-08-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Toshiba, seçkin alüminyum görünümüyle dikkat çeken yeni Satelite S-serisi laptop'larını tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tos ... anitildi_41860.html

Taşınabilir bilgisayar kullanırken aynı zamanda heyecan verici bir multimedya deneyimi arayan tüketicileri hedefleyen yeni Satellite S-serisi yüksek performanslı notebookları tanıttı. Bu tam donanımlı eğlence bilgisayarları serinin diğer tasarım unsurlarını taşıdığı gibi seçkin alüminyum alaşımlı buz mavisi metal kaplamaları ve dokunmatik ekranı göz alıyor. Şık, parlak çerçeveli tiled klavye ve mat tuşlara ilave olarak beyaz LED aydınlatma karanlık ortamlarda metin yazımını ve menü navigasyonunu kolaylaştırıyor; böylece yeni Satellite S-serisi şık görünümü ve kullanışlılığı bir arada sunuyor.


Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada, "Toshiba bir kez daha Satellite S-serisinde tüketiciye geniş konfigürasyon seçenekleri sunmaya yönelik olan sözünü tutuyor.S50, S50D, S50t ve S50Dt modelleri daha hızlı çalışan ve daha hızlı yanıt veren Intel HD veya NVIDIA grafik işlemci seçenekleri ile sunuluyor. Yüksek performanslı CPU'lar tarafından güçlendirilen S70, S70D, S70t ve S70Dtmodelleri üstün multimedya deneyimi sağlıyor. Düşük güç tüketimli ULV işlemci sayesinde bu cihazı yalnızca 24 mm kalınlığında üretmeyi başardık. Dokunmatik ekranlı modeller ise Windows 8 işletim sisteminin tüm nimetlerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar için ideal." dedi.


Dokunmatik ekranın kullanışlılığı aynı bir akıllı telefon ya da tablet kullanımındaki gibi notebook'u yönetmeyi ve navigasyonu son derece kolay ve sezgisel hale getiriyor. Tüm modeller bilgisayar tabanlı eğlencenin keyfini çıkarmak için Onkyo stereo hoparlörler ve DTS Studio Sound ses yükseltme gibi müzik dinlerken ya da film izlerken sıra dışı bir deneyim sağlayan gelişmiş özelliklere sahip. LED arka aydınlatmalı Düz Full HD genişekran¹ ve opsiyonel Blu-ray Disc sürücüsü üstün görüntü kalitesini garantiliyor. İlave olarak, cihazı daha hafif ve daha taşınabilir hale getirmek isteyenler için Optik Disk Sürücüsü (ODD) bulunmayan seçenekler de mevcut.


Tüm Konu: Toshiba Satellite S-serisi tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr