Toshiba ultrabook'lara IF ödülü!

CHIP Online
01-03-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Toshiba'nın iki ultrabook'u, işlevleri ve yaratıcılık düzeyiyle bu prestijli ödüle layık görüldü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tos ... if-odulu_38951.html

Toshiba'nın Ultrabook ları; uluslararası iFödül jürisini, kullanım kolaylığı ile yaratıcılığı birleştiren tasarımlarıyla ikna etmeyi başardı... Toshiba Satellite U840W Ultrabook ve Tablet + Ultrabook Satellite U920t hybrid modelleri, Almanya Munih'teki BMW Welt'teki törende prestijli iF ürün tasarım ödülü kazandı.


Uluslararası jüri, 3.011 denfazla ürünü değerlendirerek tasarım kalitesi, malzeme seçimi, yaratıcılık düzeyi, çevresel etki, fonksiyonellik ve ergonomi açısından Toshiba'nın ikiürününü iF tasarım ödülüne layık görüldü.


Satellite U840W: Dünyanın ilk sinematik ekranlı notebook'u


Sadece 20.8mm inceliğinde ve 1.5 kgolan Satellite U840W, üzerinde bir etki bırakan kahverengi elementler ve fırçalanmış alüminyum kasa ile çarpıcı tasarım elementleri sunuyor. Arka ışıklandırmalı çerçevesiz klavye, en karanlık ortamlarda bile her bir tuşu ışıklandırarak kullanım kolaylığı sağlar.. Satellite U840W, dünyanın ilk 21:9 sinema formatındaki 14.4'' Trubrite ekranına sahip. Gelişmiş bir sinema deneyimi için yüksek kaliteli harman kardon stereo hoparlörler ve SRS PremiumSound 3D entegre edilmiştir. Satellite U840W, tasarımda çarpıcı bir multimedya deneyimi sunuyor.


Satellite U920t: Tek hareketle dönüşüm


Satellite U920t, dayanıklı kızak teknolojisi ile saniyeler içinde; klavye kullanımı için gerekli olan 19.9mm inceliğinde ve 1.5 kg hafifliğindeki Ultrabook'tan, kolay dokunmatik kullanım için 12.5'' tablete dönüşür. Satellite U920t gümüş ve siyah renkli magnezyum gövdeyi, iç kısımda desenli, kahverengi plastikelementler ile güzel bir şekilde harmanlamıştır. Arka ışıklandırmalı çerçevesiz ve siyah mat klavye, şık tasarımını tamamlamaktadır.

Tüm Konu: Toshiba ultrabook'lara IF ödülü!

Kaynak: www.chip.com.tr