TouchWiz'de kalmak için birkaç neden!

CHIP Online
22-01-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S3 ve Note 2'nin TouchWiz arabirimini diğerlerinden ayıran detaylar, haberimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tou ... ac-neden_38223.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S3 test merkezimizde...

Birçok Android üreticisinin yaptığı gibi Samsung da ceplerinde kendine özel bir arayüz kullanıyor. Galaxy S3'te kullanılan Samsung TouchWiz, azımsanmayacak bir kesim tarafından çirkin görünmesi gerekçesiyle eleştiriliyor. Bunun yanında Samsung'un Galaxy S3'te Android üzerinde yaptığı değişiklikler sadece arayüzden ibaret değil.


Galaxy S3'ün arayüzünü sevmiyorsanız, CyanogenMod gibi bir ROM yükleyerek ondan kurtulmanız mümkün. Ancak bunu yapmanız, bazı faydalı işlevlerden de mahrum kalacağınız anlamına geliyor. İşte Galaxy S3'te Samsung'un orijinal ROM'unu kullanmaya devam etmeniz için sadece birkaç neden:


Hareketle denetim: Samsung, dokunmatik ekran ve sensörler yoluyla çeşitli ilginç denetim yöntemleri sunabiliyor. Örneğin adres defterinde bir kişinin ismine bakarken, telefonu sadece kulağınıza götürerek onu arayabiliyorsunuz.


Diğer örnekler arasında eliniz ekranın üzerinde kaydırarak ekran görüntüsü alma, fotoğraflara hareketle yakınlaşıp uzaklaşma var. Bu ayarlara Ayarlar > Hareket altından ulaşabilirsiniz.


Tüm Konu: TouchWiz'de kalmak için birkaç neden!

Resimlerle: Samsung Galaxy S3 test merkezimizde...

Kaynak: www.chip.com.tr