Toughpad 4K UT-MA6 Temmuz'da geliyor!

CHIP Online
28-03-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Mühendisleri ve tasarımcıları yakından ilgilendiren Toughpad tablet, bu tarihte Türkiye'ye geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tou ... -geliyor_46244.html

Toughpad 4K UT-MA6, tasarımcıların ve mühendislerin iş yapış şekillerini değiştirmek için özel olarak tasarlandı. Standart model UT-MB5'e* kıyasla daha güçlü bir versiyon olan Panasonic Toughpad 4K UT-MA6 performans modeli,  Temmuz ayından itibaren satışta olacak.

Tasarımcılar ve mühendislere özel 4K tablet


Panasonic Toughpad 4K UT-MA6 performans modeli, "hepsi bir arada" tarzı bir bilgi işlem cihazı olarak otomotiv, inşaat ve planlama alanında çalışan mühendis ve tasarımcılar için tasarlandı.  

Toughpad 4K UT-MA6'nın özellikleri arasında 2,1GHz çalışma hızına sahip, güçlü Intel® CoreTM i7 vProTM işlemci, NVIDIA Quadro ekran kartı, 16 GB RAM ve hassas CAD ve 3D modelleme uygulamalarının kolaylıkla yapılabilmesini sağlayan endüstri standardı Open GL'e tam destek yer alıyor.  

Dassault Systemes Yüksek Teknolojili Endüstriyel Çözüm Deneyimi Müdürü Vincent Merlino, Panasonic Toughpad 4K performans modeli hakkında şunları söylüyor:  "20 inç 4K tabletin performans modeli hem mühendisler hem de tasarımcılar açısından donanımlar temel alındığında geleceğe yönelik çok önemli bir adım. Model, kullanıcıların 3DEXPERIENCE platformumuzu iş yerinde, yolda ya da müşterilerinin yanında olabilecek en verimli şekilde kullanabilmelerini sağlıyor."

Panasonic Bilgisayar Ürün Çözümleri Pazarlama Genel Müdürü Jan Kaempfer ise şunları söylüyor: "Benzersiz görüntü kalitesi, performans ve mobilitenin birleşimi, Toughpad 4K UT-MA6 performans modelinin mühendis ve tasarımcıların çalışma şekillerini kökten değiştirmesini sağlıyor. Bu cihaz sayesinde profesyoneller daha yaratıcı, daha mobil ve tüm süreçler boyunca daha işbirliğine yatkın olabilecekler."
 
Performans modeli büyük veri dosyalarının hızlı aktarımı ve cihazın ekranlara ve projeksiyon cihazlarına kolayca bağlanabilmesi için standart olarak dahili Ethernet LAN ve Mini DisplayPort ile birlikte geliyor.

5 megapiksel arka panel kamerası tasarımcıların ve mühendislerin zenginleştirilmiş gerçekliği pratik gerçekliğe dönüştürmelerine yardımcı oluyor. 0,9 megapiksellik ön panel kamerası ile profesyoneller dünyanın her yanındaki müşterileri ile video konferansı gerçekleştirebiliyorlar.


Tüm Konu: Toughpad 4K UT-MA6 Temmuz'da geliyor!

Kaynak: www.chip.com.tr