Toyota Prius Plug-in Hybrid test merkezimizde

CHIP Online
23-02-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online'dan çok özel inceleme! Toyota Prius Plug-in Hybrid elektrikli araba test merkezimizde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/to ... ezimizde_38840.html

Resimlerle: Toyota Prius Plug-In Hybrid

CHIP Online test merkezinde test ettiğimiz en büyük donanımlardan biri ile karşınızdayız. Monitör, televizyon, masaüstü sistem, tablet, cep telefonu, kısacası teknolojinin günümüzde dokunduğu her alanı profesyonel kadrosu ile inceleyen, okurlarına en önemli bilgileri aktarmayı hedefleyen CHIP Online test merkezinin bugün çok farklı bir konuğu var.


Genelde biz ürünleri elimize alıp bir yerlere götürür ve inceleriz. Bu sefer tam tersi oldu, o ürün bizi aldı götürdü.


CHIP Online test merkezinin bugünkü konuğu bir elektrikli araba; Toyota Prius Plug-in Hybrid! Türkiye'nin en iyi teknoloji portalı CHIP Online'ın Yayın Yönetmeni Cenk Tarhan ve Türkiye'nin en iyi bilgisayar dergisi CHIP'in Yayın Yönetmeni Mahmut Karslıoğlu sizler için bu aracı enine boyuna inceledi, deneyimlerini sizlere aktarmak için bu çok özel çalışmayı hazırladı. Videomuzda aracın performans, çekiş gibi daha çok otomotiv dergilerinin veya portallarının ilgi alanına giren bilgilerden ziyade aracın teknolojisi, kullanılan teknolojinin avantajları ve hayatımızı nasıl kolaylaştırdığı, Türkiye şartlarına uyumu gibi konularda derinlemesine bilgiler bulacaksınız.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Çok özel Toyota Prius Plug-in Hybrid testimize ulaşmak için tıklayın...</span>


Tüm Konu: Toyota Prius Plug-in Hybrid test merkezimizde

Resimlerle: Toyota Prius Plug-In Hybrid

Kaynak: www.chip.com.tr