TP-Link, CeBIT'te yeni ürünlerini tanıtıyor!

CHIP Online
06-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TP-Link, elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı sunan ürününü ve fazlasını CeBIT'te tanıtıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tp- ... anitiyor_39038.html

TP-LINK, 5-9 Mart 2013 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde yapılan CeBIT Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtıyor. Avrupa'nın en büyük, dünyanın da önde gelen teknoloji fuarı olan CeBIT'te Salon 13, C20 standında yerini alan TP-LINK, zengin ürün yelpazesinin en yeni ve şık parçalarını teknoloji meraklılarıyla paylaşacak.TP-LINK'in CeBIT Fuarı'nda öne çıkan yeni ürünleri elektrik şebekesi kullanılarak internet bağlantısı sağlayan yeni Powerline çözümleri ve dünyanın en prestijli tasarım yarışması olan IF 2013'de ödül alan şık tasarımlı modeller...


Fuarda tanıtılanTP-LINK AV200 ve AV500 serisi powerline uzatıcı (extender), ev ya da ofislerde elektrik şebekesi üzerinden oluşturulan internet ağının erişimini uzatmayı sağlıyor. 300Mbps hıza sahip bu serinin iki yeni modeli olan TL-WPA4220 ve TL-WPA2220 uzatıcılar CeBIT'te sergilenen ürünler arasında yer alıyor. Elektrik şebekesi içindeki her odaya internet erişimini uzatmayı sağlayan bu ürünler, ister kablolu ister kablosuz olarak internete erişimi sağlıyor.


CeBIT'te tanıtılan bir diğer ürün grubu ise powerline adaptörler. Yine elektrik şebekesi kullanılarak kablosuz internet erişimi için geliştirilen ve sadece prize takılarak bu işlemi gerçekleştirebilen bu ürün grubunda da TL-PA4010P modeli fuarda sergileniyor. Başka bir yapılandırma, yatırım vb. gerekmeden elektrik şebekesini aynı zamanda internet ağı haline getiren bu ürün, 300 metreye kadar mesafede 500Mbps hıza kadar çıkabiliyor.


CeBIT ziyaretçileri TP-LINK ürünlerini Salon 13, C20'deki TP-LINK standında görebilirler.

Tüm Konu: TP-Link, CeBIT'te yeni ürünlerini tanıtıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr