TP-Link router'lar ile evler akıllanıyor

CHIP Online
29-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TP-Link'in yeni router'ları ile evler daha akıllı hale geliyor! İşte router'ların yetenekleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tp- ... llaniyor_36177.html

Network teknolojisindeki gelişmeye paralel olarak kablosuz network ürünlerinin sağladığı hız ve kapasite artıyor, böylece ev veya ofislerdeki kablosuz ağların işlevleri gelişen dijital cihazların yeni niteliklerine uygun olarak çeşitleniyor. Bugünün network cihazları aynı anda HD video akışını, oyun oynamayı, yüklü dosyaları indirmeyi, FTP sunucu özelliği ile uzaktan yazıcıya bağlanarak baskı almayı, müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. Kablosuz ağ ürünleri alanında dünyada ve Türkiye'de pazar lideri olan TP-LINK'in geliştirdiği routerlar evde, ofiste ve seyahat esnasında mükemmel ağ alanları yaratmak için yüksek performanslı ideal çözümler sunuyor.


TP-LINK'in ev-ofis ve seyahat için geliştirdiği, ideal fiyat-performans dengesine sahip bazı routerlar ve özellikleri şu şekilde sıralanıyor:


TP-LINK tarafından geliştirilen TD-W8968 modem router, günümüz kullanıcısının evde veya ofiste gelişmiş network çözümlerinin tümünü tek bir cihaz üzerinden alma talebine etkin bir yanıt oluşturuyor. Böylece gelişmiş networkünü birden fazla amaçla kullanmak isteyenlerin modemin yanı sıra router satın alması zorunluluğu ortadan kalkıyor.


Tüm Konu: TP-Link router'lar ile evler akıllanıyor

Kaynak: www.chip.com.tr