TP-Link Tapo Akıllı Ampul Türkiye'de

TP-Link Türkiye
28-12-2020, 11:27   |  #1  
TP-Link Türkiye avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
192 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

TP-Link’in uygun fiyatlı akıllı ev ürün ailesi Tapo’nun akıllı priz ve ev güvenlik kamerasından sonra akıllı ampulü de Türkiye’de satışa sunuluyor. Tapo L510E model akıllı ampul, uygun fiyatlı, güvenli ve kolay kullanımlı.

Ağ ürünlerinin yanı sıra akıllı ev ürünleriyle de iddialı olan TP-Link®, uygun fiyatlı akıllı ev serisi olan Tapo’nun akıllı ampulünü de satışa sunuyor. Tapo L510E model akıllı ampul, çok kolay kurulup kullanılabiliyor, zamanlama ve programlama özelliklerine sahip ve güvenli bir ürün.

Tapo serisinin Türkiye’de satışa sunulan akıllı priz ve ev güvenlik kamerası modelleri gibi L510E model ampul de tüketicilere kaliteyi uygun fiyatla sunuyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 12,80 USD (96,90 TL). Bu fiyata tüketiciler tak&çalıştır özellikli, akıllı telefon uygulamasından kolayca yönetilebilen, ışığı kısabilen, dim özelliğine sahip, programlama yapılabilen ve sesle komut edilebilen bir akıllı ampule sahip oluyorlar.

Tapo L510E akıllı ampul ile ışık kısılabiliyor. Evde farklı atmosferlere uygun aydınlatma yaratılabiliyor. Işık ayarları kaydedilebiliyor ve istendiğinde kaydedilen ayar seçilebiliyor. Örneğin film izlemek için farklı bir ayar, yemek için farklı bir ayar kaydedilip, ortama uygun kaydı seçerek ışık istenen düzeye getirilebiliyor.

Kolay kurulum, kolay yönetim

TP-Link’in Tapo akıllı ev ürünleri için geliştirdiği, Android ve iOS destekli ücretsiz Tapo uygulaması ile Tapo ürünlerinin kurulumu ve yönetimi son derece kolay. Akıllı ampulün kurulumu için hiçbir ek cihaz (hub vb) gerekmiyor. L510E ürününü alanların Tapo uygulamasını akıllı telefonlarına yüklemesi, uygulamadaki yönergeleri izleyerek cihazı birkaç dakikada çalışır hale getirmesi mümkün. Daha sonra bu uygulamadan ampulün her tür ayarını yapmak, evden uzaktayken de açıp kapatmak ya da programlamak, ışığı kısmak vb kolayca yapılabiliyor.

Bu uygulama sayesinde akıllı telefonlar ışıkları kontrol eden bir uzaktan kumada gibi kullanılabiliyor. Örneğin gece karanlıkta eve gelindiğinde ışık anahtarını bulmak yerine akıllı telefondan kolayca ışığı açmak mümkün oluyor. Banyonun ışığını açık unutup salona gelindiğinde geri dönmeye gerek yok, akıllı telefondan banyonun ışığı kolayca tek dokunuşla kapatılabiliyor.

Akıllı Yaşamın Keyfi İçin Programlama, Evin Güvenliği için Dışarıda Modu…

Akıllı yaşamın keyfini çıkarmak için Tapo L510E’de çeşitli programlar oluşturulabiliyor. Örneğin gün doğumu ve gün batımı modları oluşturarak saat dilimine göre ışık otomatik olarak uygun ayara gelebiliyor. Belli saatte çocuk odasının ışığı otomatik olarak kapanabilir ya da kısılabilir. Bu programlama tamamen kullanıcıların istekleri doğrultusunda şekillenebiliyor.

Tapo L510E akıllı ampulün bir diğer önemli özelliği ise tatilde ya da seyahatte, evden uzakta iken evde birileri varmış izlenimi yaratmak için ışıkların açılıp kapanmasının sağlanabilmesi. Tapo uygulamasında yer alan ‘Dışarıda Modu’ seçilerek, ışıklar rasgele açılıp kapanabiliyor. Bu da evde biri olduğu izlenimi yaratıyor ve evin güvenliği artırılmış oluyor.

Tapo L510E akıllı ampul, ses ile de komut edilebiliyor. Amazon Alexa ve Google Asistan desteği olan ampulü ‘Alexa, ışığı aç’ ya da ‘Hey Google, yatak odasının ışığını kıs’ gibi komutlarla yönetmek mümkün.

Normal LED ışıklardan daha az enerji tüketen Tapo L510E akıllı ampul ile enerji tasarrufu da yapılabiliyor. Bu hafta içinde Türkiye’de satışa sunulacak Tapo L510E, uygun fiyatlı ama kaliteli ve güvenli akıllı ampul almak isteyenler için uygun bir çözüm olacak.

Ayrıntılı bilgi için: