TP-Link'ten çok işlevli yeni nesil modem

CHIP Online
06-02-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TP-Link'in yeni modemi, sunduğu zengin işlevler sayesinde ikinci bir cihaza gerek bırakmıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tp- ... il-modem_38503.html

TP-LINK, kullanıcı isteklerine uygun olarak ürünlerini sürekli yeniliyor. Buna bir örnek de modemler. TP-LINK'in yeni modem ailesi artık salt internet bağlantısı sağlayan cihazlar olmaktan çıktı. Çok işlevli bu yeni nesil modemler, hem ADSL ve Ethernet WAN portu sayesinde birçok bağlantı tipini destekliyor hem de cihaz üzerinde bulunan USB portu üzerinden harici disk, yazıcı gibi kaynakları ağ paylaşımına ve uzak erişime açıyor. Böylece tek bir modem ile birden fazla işlem yapılabiliyor.


TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, yeni nesil modemlerin en önemli özelliğinin çok işlevliliği olduğunu vurgulayarak, "Böylece küçük ofis ve evlerde birden fazla cihaza ihtiyaç kalmıyor" dedi. TP-LINK'in yeni nesil modem ailesinin yeni üyesi TD-W8970 modem hem hızlı kablosuz internet bağlantısı sağlıyor hem kablosuz router görevi görüyor hem de ev ya da ofisteki disk ve yazıcı gibi ürünlerin paylaşımını gerçekleştiriyor.


Hem ADSL, hem Ethernet WAN bağlantı desteği


TP-LINK TD-W8970 çok işlevli modem, hem ADSL hem de ethernet WAN portu üzerinden kablonet, uydunet ve fiber bağlantı türlerini destekliyor. Bu sayede, kullanıcılara farklı internet bağlantı seçenekleri sunarken, aynı zamanda 4 adet gigabit portu üzerinden 1000Mbps kablolu bağlantı ve 802.11n desteği ile 300Mbps'a varan kablosuz bağlantıda yüksek hızlar ile kesintisiz iletişim sağlıyor.


Ürünün üzerindeki iki adet USB giriş yuvası sayesinde kullanıcılar yerel ağ ya da internet üzerinden cihaza bağladıkları harici disk ve benzeri cihazları ve içerisindeki dosyaları paylaşabiliyorlar. Böylece sadece modem yatırımı ile farklı ihtiyaçları karşılayabilen bir ağ oluşturulabiliyor. Ürün kablolu ve kablosuz bağlantıda sağladığı yüksek bant genişliği desteği ile zaman gecikmesi olmadan konferans görüşmeleri, HD video akışı, online oyunlar gibi uygulamalarda mükemmel performans sağlıyor.


Tüm Konu: TP-Link'ten çok işlevli yeni nesil modem

Kaynak: www.chip.com.tr