TP-LINK'ten yeni kablosuz IP kamera

CHIP Online
08-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TP-Link'in her yere taşınabilen yeni kablosuz kamerasına istediğiniz cihazdan erişebilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tp- ... p-kamera_38912.html

TP-LINK, ev ve ofisler için yeni bir kablosuz IP kamerayı satışa sundu. TL-SC3230N IP kamera, kablosuz özelliği sayesinde bir yere monte edilmeden kullanılabiliyor ve bu sayede istenilen her yere taşınabiliyor.


IP kameralar genellikle ofislerde güvenlik, evlerde ise denetim amaçlı kullanılıyor. Bu nedenle sabit olmayan, taşınabilir bir kamera kullanıcılara büyük rahatlık sağlıyor. Hareket ve ses algılama, hızlı video akışı, 150Mbps bağlantı hızı gibi gelişmiş özelliklere sahip olan TL-SC3230N, ayrıca akıllı telefon, tablet bilgisayar gibi farklı cihazlarla da görüntülere erişim olanağı sunuyor.


TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, Türkiye'de de IP kamera kullanım oranlarının hızla arttığını belirterek, "Kablosuz bir ürün, kullanıcılara esneklik sağlıyor. Bu nedenle yeni modelin daha fazla ilgi göreceğini düşünüyoruz. Kablosuz ürünler IP kamera pazarını daha da büyütecek" dedi.


TL-SC3230N IP kamera, ev ya da ofise kurulduktan sonra istenilen her yerden kameranın olduğu ortamı izlemek mümkün. Kullanıcı dünyanın neresinde olursa olsun, bir web tarayıcı ya da akıllı telefon yardımıyla kameraya ulaşıp, 150Mbps hız sayesinde görüntüleri canlı olarak izleyebilir ya da isterse bir SD karta bu görüntüleri kaydedebilir. Hareket ve ses algılama özelliği olan kamerada ayrıca zaman programlama seçeneği de sunuluyor.


Tüm Konu: TP-LINK'ten yeni kablosuz IP kamera

Kaynak: www.chip.com.tr