TP-Link ürünleri tasarım ödüllü kazandı

CHIP Online
26-03-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kablosuz ağ şirketi TP-Link'in iki ürünü, bu önemli tasarım ödülüne layık görüldü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tp- ... -kazandi_39383.html

TP-LINK'in ürünleri artık fiyat/performans başarısının yanında şık ve işlevsel tasarımları ile de öne çıkıyor. TP-LINK'in iki ürünü, dünyanın en prestijli tasarım ödülleri arasında yer alan IF 2013'ten ödül aldı. Bağımsız bir Alman kuruluşu olan IF, her yıl farklı kategorilerde ürünlere tasarım ödülü veriyor. IF Ürün Tasarım Ödülü alan TP-LINK TL-MR3040 ve TL-MR5350 ürünleri, şık tasarımları ve yenilikçi özellikleri ile taşınabilir router'lar (yönlendirici) arasında ödüle değer bulundu.


TP-LINK'in 2013 IF Ürün Tasarımı Ödülü alan ürünlerinden TL-MR5350, siyah, zarif, bir çakıl taşını andıran görünümde taşınabilir router. 3G özellikli ürün, özellikle seyahatlerde, yolculuk sırasında rahat taşınması ve performansı ile kullanıcıların internet erişim sorununu çözüyor. 3G internet özgürlüğünü, bu şık ve minik cihaz ile her yere taşımak ve daha da önemlisi paylaşmak mümkün.  Üzerinde SIM kart yuvası bulunan ürünün ayrıca mikro SD kart yuvası da bulunuyor. Güçlü 2000mAh batarya ile 6-7 saat çalışabilen TP-LINK TL-MR5350 taşınabilir router'ı şarj etmek de çok basit. Dahili mikro USB kablosu sayesinde kolayca şarj edilebilen ürün, ayrıca bilgisayarın USB girişinden de şarj olabiliyor.


IF ödüllü diğer ürün olan TP-LINK TL-MR3040, LTE, HSPA+, UMTS, EVDO, 3G ve 4G modemlerle uyumlu bir taşınabilir router. 150Mbps hızına kadar çok sayıda beş ayrı cihazı bu ürün ile kablosuz internete bağlamak mümkün. Cep boyutundaki, ödüllü tasarımı ile her yere kolayca taşınabiliyor. 2000mAh pile sahip ve saatlerce kullanılabiliyor. Hem 3G/4G router, hem taşınabilir router, hem de WISP istemci yönlendirici olarak kullanılabilen ürün beyaz, şık kasası ile dikkat çekiyor.

Tüm Konu: TP-Link ürünleri tasarım ödüllü kazandı

Kaynak: www.chip.com.tr