Tramer Nedir ? Tramer Neler Yapar

Serdarsolar
04-12-2018, 13:18   |  #1  
Serdarsolar avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2018

İlerleyen teknolojiyle birlikte artık bir takım bilgileri ve sorgulamaları kolaylıkla öğrenebiliyoruz. Bu bilgilerin içerisinde otomotiv sektörü tarafında oldukça öneme sahip olan  ”Tramer”araç sahiplerine geçmiş sigorta poliçeleri üzerinden yapılan hasar işlemlerini kısa mesaj veya internet üzerinden öğrenmesine ve daha bir çok kritik önem taşıyan sorgulamaların yapılmasına  olanak sağlıyor.

Tramer Nedir ?

Tramer üzerinden yapılan sorgulamalar konusuna geçmeden önce dilersenizTramer Nedir? kısaca hemen onu açılayalım. Tramer  SBM yani Sigorta Bilgi Merkezinin bir diğer adıdır. Tramerin çalışma şekli ise şu şekildedir. Tüm sigorta şirketleri kasko, trafik sigortası farketmeksizin yapılan hasar işlemlerinin aktarıldığı bilgi toplama merkezidir. Siz telefon veya internet üzerinde sorgulamalar yaptığınızda gelen bilgiler bu depodan gönderilmektedir. Yani tramerin sorgulamalardaki görevi, tam olarak sigorta şirketlerindeki yapılan hasar işlemlerinin araç sahiplerine ulaştırılması bir nevi aracılık yapması demektir.

Tramer Üzerinden Hangi Sorgulamalar Yapılır ?


  • Araç Hasar Kaydı Sorgulama
  • Mağdur Bilgileri Sorgulama
  • Araç Trafik Sigorta Poliçesi Sorgulama
  • Araç Kasko Sigorta Poliçesi Sorgulama
  • Trafik Kaza Tespit Tutanağı Sonrası Kusur Oranını Sorgulama

Tramer sorgulama özellikle araç alımında geçmiş döneme ait hasarların öğrenilebilmesi açısından muhteşem bir hizmet olarak gözükmektedir. Sadece geçmiş döneme ait hasarlar değil, değişen parçalardan tutunda daha önceki ruhsat sahiplik sayısına kadar hertürlü detayı öğrenebiliyorsunuz.

Hasar Kaydı Düzeltme 

Tramer Üzerinden Hangi İşlemleri Yapmak İstiyorsunuz

Tramerde hangi işlemi yapmak istiyorsunuz ?Araç hasar kaydı sorgulama, mağdur bilgileri öğrenme, Trafik poliçesi sorgulama, kasko poliçesi sorgulama, kaza tespit tutanağı sorgulama, eksper raporu sorgulama, hasar bilgi düzeltme, hasar bilgi düzeltme durum sorgulama,

Devamı için Kaynak : https://arabanakit.com/tramer-nedir/

Son Düzenleme: Serdarsolar ~ 12 Haziran 2019 13:30 Neden:
Bilisimkurdu
05-12-2018, 15:10   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 6
38 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Teşekkürler, bir gram işime yaramayan bilgilerde bugün.